Merítőnyél

Merítőfej mellé vállassz merítőnyélt. Termékeink szabványmenettel vannak ellátva és lehetnek teleszkóposak, rakósak vagy fix rendszerűek is.

Ezen az oldalon kifogástalan minőségben, sokféle változatban állnak rendelkezésre merítőnyél típusok, amelyek közül bizonyosan ki tudod választani a céljaidnak leginkább megfelelő darabot. Mindegyik ismert gyártó minőségi terméke. Nyugodtan böngészd végig az itt megtalálható termékek listáját, illetve kattints azoknak az opcióknak az adatlapjára, amelyeknek a beszerzése szóba jöhet.

 


 

Plusz segítség, hogy könnyebben menjen a merítőnyél keresése

Igyekeztünk úgy kialakítani az oldalon megtalálható termékek listáját, hogy akár másodperceken belül megtalálhasd a céljaidhoz leginkább passzoló merítőnyél típust. Fontos, hogy valamennyi termék elismert gyártótól származik és tartós minőséget képvisel felhasználói szempontból.

Hogy könnyebb és gyorsabb legyen maga a keresés, használd a lap bal szélén elérhető szűrés lehetőségeit. Ennek köszönhetően egyetlen kattintással szűkítheted a merítőnyél találati listát, hogy csakis a szóba jöhető darabok legyenek láthatók.

 

Tudtad, hogy nálunk nemcsak a merítőnyél beszerzését oldhatod meg?

Merthogy jó eséllyel nem feltétlenül csak a merítőnyél beszerzése jelenthet aktuális kérdést egy-egy közelgő horgászat apropóján. Nálunk akár ahhoz is adott minden lehetőség, hogy egy komplett horgászfelszerelésre is szert tegyél.

Mindössze annyit kell tenned, hogy a lap tetején a kategóriák fület választod. Aztán a lenyíló menüsorból már csak kattintanod kell a számodra releváns kategóriák nevére. Pikk-pakk megtalálhatsz tehát mindent, amire csak szükséged van.

 

Megvan a kiszemelt merítőnyél? Akkor így tudod megrendelni

Először is add hozzá a kosárhoz azokat a termékeket, amelyeket meg szeretnél rendelni. A merítőszák mellett ugyanez az eljárás a merítőfej beszerzéséhez is. Amikor mindent megtaláltál, jobb felül válaszd a kosár ikont.

Menj végig a megrendelő űrlapon, válassz fizetési és átvételi módot, utána pedig csak küldd el a rendelést. Innentől kezdve legfeljebb pár napon belül akár már nálad is lehet a megrendelt termékek mindegyike.

 

Bővebben

Delphin HACKER NXT-260cm
 • -10%
 • Delphin HACKER NXT-260cm

  10 695 Ft 9 625 Ft
  Delphin HACKER NXT-320cm
 • -10%
 • Delphin HACKER NXT-320cm

  12 838 Ft 11 554 Ft

  Kategóriák