Fonott zsinór

Nagy szakítószilárdásgú, strapabíró fonott zsínorók pergető és feeder horgászathoz. 


 

Praktikus segédlet, hogy könnyebb és gyorsabb legyen a fonott zsinór keresése

Kétféle módja is van annak, ha szeretnéd minél gyorsabban és egyszerűbben megtalálni a céljaidhoz maradéktalanul passzoló változatot. Kereshetsz akár itt az oldalon maradva is. Mindenképp érdemes használnod hozzá bal oldalt a szűrés és sorba rendezés lehetőségeit.

A másik opció a lap tetején a termékek menüpontra való kattintás. A lenyíló listából először válaszd a zsinór, majd a fonott zsinór opciót. Ennek köszönhetően igény szerint ki tudod választani, hogy számodra épp melyik gyártó milyen paraméterekkel bíró terméke lehet releváns.

A kiszemelt zsinórok mindegyikének az adatlapján további hasznos információkat találhatsz, amelyek tovább segíthetnek a döntéshozatalban.

 

Fontos szempontok, amiket érdemes lehet alaposan megnézned zsinórválasztásnál

Értelemszerűen a vastagságot, a szakítószilárdságot és a terhelést alaposan megnézi az ember, mielőtt zsinórt választana a közelgő horgászathoz. Ezen felül viszont fontosak lehetnek akár a zsinórra jellemző egyéb technikai megoldások és paraméteresek is.

Leginkább ezek miatt érdemes kattintanod azoknak a fonott zsinór típusoknak az adatlapjára, amelyeknek a beszerzését fontolgatod. Az adatlapokhoz csatolt részletes leírás ugyanis segíthet abban, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg.

 

További hasznos tanácsok, ha a damil mellett egyéb horgászeszközöket is szeretnél beszerezni

Legfelül egyszerűen csak nyomj rá a „termékek” menüpontra, és máris le fog nyílni a zsinórok mellett többek között a horgászbotok és orsók kategóriájának a megnevezése is. Nincs tehát más dolgod, mint klikkelni az aktuálisan keresett termékek nevére.

A beszerezni kívánt zsinór és másfajta horgászeszköz opciókat először add hozzá a kosárhoz, majd az oldal jobb felső sarkában kattints a kosár ikonra. Lépésről lépésre menj végig a megrendelés folyamatán, illetve válassz fizetési és átvételi módot.

Miután beérkezett hozzánk a rendelésed, legfeljebb néhány napon belül kézhez is kaphatod a megrendelt termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Kategóriák