FONOTT ZSINÓR WFT NEW GREEN 39KG 0,25mm 150m

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: EF-30441-125

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-3 munkanap

Eredeti ár: 16 240 Ft12 340 Ft [-24%]

Termékismertető

Cikkszám: 30441-125
Átmérő: 0.25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 39 kg

WFT New Green fonott zsinór

Horgászati módszertől függően, minden kritériumnak megfelelő fonott zsinór, méretskálája lehetőséget kínál a Light pergetéstől, akár a mélytengeri vagy Big Game horgászati felhasználásra is.

Technikai tulajdonságai:
- 8 szálból szőtt kör keresztmetszetű zsinór, mely egy jó csomóval biztosítja a leírt erősséget
- Kiváló minőségű Pigmentek felhasználásával készült: lelassítja a színfakulást és plusz kopásállóságot biztosít a zsinórnak
- Teljes kör keresztmetszet: Jobb dobási tulajdonságokkal bír, könnyebben szalad le a dobról, minden eddigi WFT teméktől simább és lágyabb kivitel
- Rendkívül sűrű szövési eljárásal készült: ennek köszönhetően nem szív magába vizet, minden dobás után tökéletesen csévélhető

Kiváló minőségű fonott zsinór, akár hazai vagy külföldi vizekre egyaránt ajánlott termék.

A WFT márkájú FONOTT ZSINÓR WFT NEW GREEN 39KG 0,25mm 150m remek választás a horgászok számára. Ez a fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a horgászat során szükséges erősséget és tartósságot. A zsinór a horgászok számára számos előnyt kínál, és a következőkben bemutatjuk azokat.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a fonott zsinórnak az erőssége. A WFT NEW GREEN 39KG zsinór könnyen megbirkózik a nagyobb halakkal is, ami nagyon fontos, ha komolyabb horgászatra vágyunk. A zsinór anyaga kiváló minőségű, ami a tartósság és a hosszú élettartam garantálásához is hozzájárul.

A WFT NEW GREEN 39KG zsinór könnyű súlyának köszönhetően a horgászok számára kényelmesen használható, anélkül, hogy megterhelné a horgászfelszerelést. A 0,25 mm vastagságú fonott zsinór a horgászat során nagyon könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb horgászatot.

Ezenkívül a WFT NEW GREEN 39KG fonott zsinór színe is nagyon előnyös a horgászok számára. A zöldes árnyalatának köszönhetően a zsinór könnyen összeolvad a vízzel, ami segíti a halak megtévesztését. Ez a színválasztás a horgászok számára nagyon fontos, mert segíti a halak figyelmének elterelését a zsinórról.

A WFT NEW GREEN 39KG fonott zsinór mérete 150 méter, ami elegendő a hosszabb távolságokra is. A zsinór hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb területeket fedjenek le, és lehetővé teszi a távoli horgászatot is. Ezenkívül a zsinór vastagsága, valamint a hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen alkalmazkodjanak a különböző horgászati körülményekhez, és ezáltal nagyobb esélyük van a sikeres horgászat elérésére.

A WFT NEW GREEN 39KG fonott zsinór minden olyan horgász számára ideális, akik a minőséget és a hatékonyságot keresik. Ez a zsinór garantálja a nagyobb halak megbízható fogását, és segít a horgászoknak a nagyobb távolságok lefedésében is. A fonott zsinór könnyen használható, és a zöldes árnyalata segít a halak megtévesztésében. Ha te is szeretnél sikeresen horgászni, akkor a WFT NEW GREEN 39KG fonott zsinór a tökéletes választás számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák