Keszegező horog

A keszegező horog mérete, formája és erőssége döntő szerepet játszhat akár a csali felkínálásában, a kapás elérésében, no meg persze a fárasztás sikerében is.

Ezen az oldalon kifogni kívánt halak méretétől, víztípustól és választott horgászmódszertől függetlenül is könnyű lesz megtalálni a keszegező horgokat. Mindegyik megbízható gyártóktól, kifogástalan minőségben áll rendelkezésre.

Ha pedig kattintasz is a kiszemelt keszegező horog termékek adatlapjára, akkor többet is megtudhatsz róluk még a rendelés előtt.

 


 

Milyen keszegező horog változatokat találhatsz meg az oldalon keresve?

Legyen szó éppenséggel úszós vagy feeder, távoli vagy partszéli pecáról folyóvízen vagy tavakon, itt az oldalon könnyű lesz megtalálnod a hozzá passzoló keszegező horog változatokat. Méghozzá egytől egyig kifogástalan minőségben.

Gondosan figyeltünk ugyanis rá, hogy az oldalon feltüntetett keszegező horog változatok változatos méretben, ugyanakkor kellően érzékeny kivitelben álljanak rendelkezésre. Így könnyen érkezhet a kapás és sikeres lehet a fárasztás.

Tényleg azt lehet tehát mondani, hogy a választott horgászmódszertől teljesen függetlenül meglehetnek a kívánt darabok.

 

Hogyan lehet a keszegező horog keresése a lehető leggyorsabb és maximálisan hatékony?

Két ötletünk is van ahhoz, hogy minél gyorsabban találj rá a tökéletes darabokra. Egyrészt itt az oldalon is tudsz szűkíteni a keresésen. Méghozzá a bal oldalon rendelkezésre álló szűrő és sorba rendezés lehetőségeivel, amelyeknek köszönhetően ár, népszerűség vagy gyártó alapján is célzott lehet a keresés.

A másik opció pedig az, ha legfelül a „termékek” fülre kattintva a lenyíló menüsorból a horog, forgó, utána pedig a keszegező horog lehetőséget választva ráböksz arra a termékre, amelyiknek a keresése most fontos neked. Aztán már tetszés szerint tudsz válogatni a szóba jöhető darabok között.

 

Nálunk a horgok mellett az egyéb horgászeszközöket is könnyedén beszerezheted

Mégpedig borzasztó egyszerűen. Mindössze annyit kell tenned, hogy a lap tetején rányomsz a „termékek” fülre. Innentől kezdve már csak ki kell választani az aktuálisan keresett kategória megnevezését.

Ha tetszik egy-egy termék, csak add hozzá azt a kosárhoz. Amikor minden megvan, a jobb felső sarokban válaszd a kosár ikont, és menj végig lépésről lépésre a megrendelés folyamatán. Ezután néhány napon belül már nálad is lehetnek a beszerzett új darabok.

 

Bővebben

NUCLEAR N600 16
 • -5%
 • NUCLEAR N600 16

  1 100 Ft 1 045 Ft
  NUCLEAR N900-16
 • -5%
 • NUCLEAR N900-16

  900 Ft 855 Ft
  F-22/014 25/cs

  F-22/014 25/cs

  1 790 Ft

  Kategóriák