Horgász ernyő

Bojlis, feeder vagy fenekezős horgászatoknál a komfortérzet kiemelten fontos kapásra várva. Egy kényelmes horgász ernyő értéke felbecsülhetetlen esőben és napsütésben, amikor a horgászat eredményessége mellett a kényelem is fontos szempont.

Hogy könnyebb legyen a keresés, bal felül szűrhető, vagy sorba rendezhető a találati lista. A kiszemelt termékek adatlapjára kattintva pedig másodpercek alatt utánajárhatsz, hogy a választott opció valóban megfelelhet-e az igényeidnek.

 


 

Segítünk, hogy minél könnyebb legyen a horgász ernyő keresése

Természetesen az oldalon megtalálható valamennyi horgász ernyő egytől egyig ismert és elismert gyártók terméke, kifogástalan minőséget, megbízhatóságot és tartós használatot biztosítva. Persze így is elképzelhető, hogy a bőség zavara lép fel keresésnél.

Úgyhogy mindenképp hasznos lehet, hogyha a lap bal szélén elérhető szűrés lehetőségeivel szűkíted a szóba jöhető horgász ernyő változatok listáját. Így tényleg azok a termékek maradhatnak úgymond versenyben, amelyeknek a beszerzése egyértelműen passzolhat az elképzeléseidhez.

 

Fontos, hogy az ernyő mellett nálunk az egyéb eszközök beszerzése is megoldható

Vagyis a horgász ernyő vagy sátor beszerzésével egy füst alatt akár teljes egészében begyűjthetsz minden olyan felszerelést, eszközt és kiegészítőt, amire csak szükséged lehet a soron következő horgászatok alkalmával. A legjobb, hogy ezzel rengeteg értékes időt tudsz megspórolni.

Nem kell mást tenned, minthogy a lap tetején a kategóriák fülre kattintasz. Aztán pedig a lenyíló menüsorból csak válaszd annak a kategóriának a nevét, amelyiknek a beszerzése aktuális lehet a számodra.

 

Megvan a célokhoz leginkább passzoló ernyő? Így juthatsz hozzá a legrövidebb időn belül

Amennyiben sikerült kiválasztani a célokhoz és elképzelésekhez maradéktalanul passzoló horgász ernyő változatot, akkor elsőként add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanez lesz a feladat az összes többi rendelni kívánt termék esetén.

Következő lépésként jobb felül válaszd a kosár ikont, és menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon. Ha választottál fizetési és átvételi módot, csak küldd el a rendelésed. Innentől kezdve legfeljebb pár nap, és kézhez is kaphatod a megrendelt termékek mindegyikét.

 

Bővebben

JAXON UMBRELLA BASE
 • -5%
 • JAXON UMBRELLA BASE

  2 690 Ft 2 556 Ft
  JAXON ernyő leszúró
 • -5%
 • JAXON ernyő leszúró

  1 790 Ft 1 701 Ft
  JAXON UMBRELLA 300cm
 • -5%
 • JAXON UMBRELLA 300cm

  27 100 Ft 25 745 Ft
  Ernyő 2.20m

  Ernyő 2.20m

  14 990 Ft

  Kategóriák