Téli ruházat

Egy-egy decemberi, januári vagy februári horgászathoz készülődve a megfelelő téli ruházat kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy kapásra várva akár hosszú órákon át megmaradjon a szükséges komfortérzet. Nemcsak a horgász kedvét, de közvetve még a horgászat sikerét is nagyban befolyásolva.

Legyen szó akár fagyos, esős, havas vagy szeles körülményekről, ezen az oldalon mindent megtalálhatsz a horgászathoz ideálisnak számító téli ruházat összeállításához. Mi pedig igyekszünk mindennemű segítséget megadni ahhoz, hogy maga a keresés is könnyen menjen.

Kattints nyugodtan a kiszemelt ruhadarabok és kiegészítők bármelyikének az adatlapjára, hogy a hozzájuk csatolt ismertetőt végig olvasva jó döntést hozhass a beszerzésnél.

 


 

Nálunk a várható időjárási viszonyoktól függetlenül összeállíthatod a téli ruházat minden elemét

Akkor is, ha várhatóan zordabb körülményekhez van szükséged akár thermo vagy téli ruházat, bakancs vagy gumicsizma beszerzésére, kiegészítve azt sapkával vagy kesztyű beszerzésével is. De ha zokni, esőruha, póló vagy speciális összeállítás kell, a webáruházunk széles kínálatával az sem lesz gond.

Úgy is fogalmazhatunk tehát, hogy velünk könnyedén felöltözhetsz úgy, amit a rád váró horgászat körülményei alapvetően megkívánnak. Máris kitérünk arra is, hogyan tudod a lehető legkönnyebben összeválogatni a horgászathoz kapcsolódó ruházat minden szóba jöhető darabját.

 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb dolgod legyen az oldalon belüli kereséssel

Egyrészt csinálhatod azt, hogy a bal oldalon elérhető szűrés, illetve sorba rendezés funkcióit használva szűkíted és személyre szabod a találati listát. Így másodpercek alatt lehet célzott a ruházat keresése akár gyártó, ár vagy népszerűség alapján.

Másrészt az is működhet, ha a lap tetején kattintasz a „kategóriák” fülre, majd a lenyíló menüsorból a ruházat, majd a téli ruházat fület választod. Innentől már tényleg szabad a pálya, hiszen egyetlen kattintással érheted el többek között a kabátok, nadrágok, pulóverek, vagy bármilyen más kiegészítők adatlapját.

 

Ha sikerült megtalálnod a téli ruházat szimpatikus elemeit, így tudod őket megrendelni

Először is válaszd ki a megrendelni kívánt téli ruházati termékek mindegyikét, és add hozzá őket a virtuális kosárhoz. Ugyanazt meg tudod tenni minden más horgászfelszerelés kapcsán is. Ezeket legfelül a „kategóriák” opciókat választva találhatod meg.

Amikor minden terméket sikerült kiválasztani, a jobb felső sarokban kattints a kosár ikonra. Itt már csak lépésről lépésre végig kell menni a megrendelő űrlapon, kiválasztva a fizetési és átvételi módot. Ha sikeresen megvolt a rendelés, legfeljebb pár nap múlva akár már a vízparton is viselhető a frissen beszerzett téli ruházat minden egyes darabja.

 

Bővebben

FOX L-es pulóver
 • -5%
 • FOX L-es pulóver

  24 190 Ft 22 981 Ft
  GARBOLINO XL KABÁT
 • -52%
 • GARBOLINO XL KABÁT

  39 490 Ft 18 991 Ft
  Fox L-es szabadidőnadrág
 • -5%
 • Fox L-es szabadidőnadrág

  17 220 Ft 16 359 Ft
  Fox S-es pulóver
 • -5%
 • Fox S-es pulóver

  19 740 Ft 18 753 Ft
  FOX L-es nadrág
 • -5%
 • FOX L-es nadrág

  17 220 Ft 16 359 Ft

  Kategóriák