Pergető szett

Egy pergető szett választása kiváló megoldás akkor, ha gyorsan, egyszerűen és biztosan szeretnéd megoldani a rablóhalas horgászfelszerelés összeállítását. Az előre összeállított szettek tartalmaznak minden olyan eszközt, amire szükség lehet a vízparton.

Ezen az oldalon fókuszáltan a pergető szett beszerzéséhez többféle opció áll rendelkezésre. Méghozzá ismert gyártók minőségi termékeivel. Bal felül szűkíthető a találati lista, emellett sorba is rendezhetők a pergető szettek ár vagy népszerűség alapján.

Kattints bátran a kiszemelt termékek bármelyikének az adatlapjára, és tudj meg róla minden szükséges információt még a rendelés előtt.

 


 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb legyen megtalálni a legjobb pergető szettet 

Fontos, hogy az oldalon megtalálható valamennyi pergető szett változat ismert és megbízható gyártó minőségi terméke. Tehát bármelyikre esik is a választásod, jó eséllyel nem fog majd csalódás érni használat közben.

Persze akad néhány olyan tényező, amelyekkel célzott és hatékony lehet a keresés. Mindenképp javasoljuk tehát, hogy használd bátran az oldal bal szélén elérhető szűrés funkcióit. Így pikk-pakk megtalálhatod a céljaidhoz passzoló terméket.

 

Figyelj, mert nálunk nemcsak a pergető szett beszerzését oldhatod meg könnyedén

Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy a pergető szett beszerzése mellett más fronton is erősítésre vagy pótlásra szorul a horgászfelszerelésed. Úgyhogy ehhez mérten úgy alakítottuk ki a webáruházunk kínálatát, hogy gond nélkül menjen akár a komplett beszerzés.

Nem kell mást tenned, egyszerűen csak kattints a lap tetején a kategóriák fülre. A lenyíló menüsorból egyszerűen csak válaszd ki annak a kategóriának a nevét, ami épp aktuális a számodra. Így rengeteg időt és energiát tudsz megspórolni a kereséssel.

 

Sikerült megtalálni a keresett pergető szettet? Itt a segédlet a rendeléshez

Első körben csak add hozzá a kosárhoz azt a pergető szettet, amit meg szeretnél rendelni az oldalon. Ha mondjuk egy füst alatt a műcsalik és egyéb eszközök beszerzését is meg szeretnéd oldani, akkor azokat a termékeket is add hozzá a kosárhoz.

Következő lépésként jobb felül válaszd a kosár ikont és menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon. Ha megvagy mindennel és elküldted a rendelésed, legfeljebb pár napon belül akár már nálad is lehetnek a frissen beszerzett termékek. 

 

Bővebben

MAX® PRO Casting Combo
 • -5%
 • MAX® PRO Casting Combo

  49 770 Ft 47 282 Ft
  MAX X 662M 10-40g/MAX4X-L
 • -5%
 • MAX X 662M 10-40g/MAX4X-L

  38 290 Ft 36 376 Ft
  Trabucco pergető kombó
 • -10%
 • Trabucco pergető kombó

  36 595 Ft 32 936 Ft
  JAXON Neox pergető szett
 • -20%
 • JAXON Neox pergető szett

  44 140 Ft 35 312 Ft

  Kategóriák