NEVIS Tobi süllőző szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: SN-19999-701

Gyártó: NEVIS

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 17 160 Ft15 444 Ft [-10%]

Termékismertető

Rendeld meg most!

Tobi süllőző szett tartalma:

  • Nevis Windstorm 300 cm 50-100gr horgászbot
  • Nevis Force 3000 1cs. elsőfékes orsó
  • Dr. Tobi szájfertőtlenítő spay
  • Nevis horogkiszedő csipesz 18cm hajlított

 

Nevis Windstorm 300 cm 50-100gr horgászbot:  Klasszikus kétrészes univerzális bot nagy teherbírású kompozit anyagból. Etetőkosaras fenekezéshez, ragadozóhal horgászathoz egyaránt megfelelnek.Nagy kopásállóság SIC gyűrűkkel, könnyen tisztítható neoprén nyélborítással.

Nevis Force 3000 1cs. elsőfékes orsó:  Sima futás, könnyű hajtás a Force orsók jellemzői . Szinte mindenfajta horgászmódszerhez kiválóan alkalmazható. A filclamellás fékrendszer finom adagolja fárasztáskor a zsinórt . Igényes kivitele meglepő ebben az árkategóriában de nem akartunk engedni a már megszokott minőségből.

Dr. Tobi szájfertőtlenítő spay:  A modern pontyhorgászatban a halakra való védelem fontos szerepet tölt be, ezt szerencsére egyre többen kiemelten fontosnak tartják, legyen szó magán tavakról vagy természetes vízterületekről. Dr Tobi szájfertőtlenítő spay egy teljesen antibakteriális, antiszeptikus fertőtlenítő spray, mely a halak sérüléseire és a horog által ütött seb kezelésére nyújt ideális megoldást. Használatával elkerülhető a sebek elfertőződése, majd egyéb betegségek kialakulása. Biztonsággal eszközölető még a külső sérlések, akár pikkelyvesztések kezelésére is. Masszív, jól záródó, műanyag pumpás flakonban, 50 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, mely rendkívül gazdaságos felhasználhatóságot nyújt a horgászoknak. Minden horgász számára ajánlott termék, mely a halak védelme érdekében, a horgásztáskák kötelező eleme.

Nevis horogkiszedő csipesz 18cm hajlított: Ha a horog túl mélyre akadt a hal szájában csak speciális fogóval van lehetőség kiszabadítani.Az ércsipeszek kiválóan megfelelnek erre a célra.Főleg ragadozó halaknál ajánlott a használata a sérülésveszély elkerülése végett.Bármely komplikált helyről gyors horogszabadítást tesz lehetővé.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák