Fűzőtű, fúró

A horgászat egyik szépsége, hogy sokszor az aprócikkek, mint például a fűzőtő vagy fúró többet adnak hozzá a sikeres fogáshoz, mint mondjuk a horgászbot vagy az orsó. Éppen ezért nem is lehet lebecsülni annak a fontosságát, hogy a horgászfelszerelést sikerüljön naprakészen tartani aprócikkek szintjén.

Ezen az oldalon pikk-pakk megtalálhatod azt a fűzőtő vagy fúró opciót, ami a leginkább segíteni tud a horgászat ideje alatt. Akár bojlis, feeder vagy másfajta pecára készülsz, a fűzőtő vagy fúró rendelkezésre állásával nem lesz gond.

Érdemes egyébként kattintani a szóba jöhető termékek adatlapjára, mert ez extra könnyítést adhat a legfontosabb eszközök és kiegészítők beszerzéséhez.

 


 

Milyen fűzőtő vagy fúró változatok találhatók meg a webáruházunkban?

Természetesen minden olyan változat elérhető nálunk, amelyikre szükség lehet akár feeder, bojlis, rablóhalas vagy egyéb horgászatoknál. Vagyis a különféle bojli és pellet csalik, vagy a csalihalak felkínálását segítő eszközök mind elérhetők a webáruházban.

Méghozzá egytől egyig ismert és elismert gyártók és márkák nevével fémjelezve. Vagyis kifogástalan minőségben, sok tucatnyi közelgő horgászat ideje alatt hatékony segítséget jelentve a csalik hatékony felkínálásához.

 

Instant segédlet a fűzőtő vagy fúró változatok közötti minél egyszerűbb kereséshez és választáshoz

Az egyik lehetőség az, ha a lap tetején a kategóriák fület választod. A lenyíló menüsorból nyomj rá az aprócikkek, majd pedig a fűzőtő, fúró lehetőségre. Ezután tetszőlegesen kattinthatsz bármelyik terméknek az adatlapjára, amelyik csak megtetszik.

Hogy még gyorsabb és hatékonyabb legyen a keresés, bátran használhatod a beépített szűrő lehetőségeket is. Bal felül márkanév, ár vagy népszerűség szerint is szűkítheted, illetve sorba rendezheted a találati listát, ezáltal is extra célzást adva a keresés menetének.

 

Fontos, hogy nálunk az aprócikkek mellett a horgászfelszerelés egyéb elemei is beszerezhetők

Mégpedig könnyen és egyszerűen, függetlenül az általad előnyben részesített horgászmódszertől. Nem kell mást tenned, mint legfelül a „termékek” fület lenyitva kiválasztanod annak a kategóriának a nevét, amelyiknek a termékeire épp szükséged van.

Ha sikerült megtalálnod a céljaidhoz leginkább passzoló termékeket, a mennyiség beállítása után add hozzá őket a kosárhoz, majd jobb felül válaszd a kosár ikont. Miután kitöltötted a megrendelő űrlapot és fixáltad a rendelésed, legfeljebb pár napon belül kézhez is kaphatod a megrendelt termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Pellet fűzőtű
 • -10%
 • Pellet fűzőtű

  750 Ft 675 Ft
  BAIT DRILL

  BAIT DRILL

  1 690 Ft
  PVA Stick Needle - 1 -
 • -12%
 • PVA Stick Needle - 1 -

  1 690 Ft 1 487 Ft
  GATED NEEDLE

  GATED NEEDLE

  1 690 Ft
  Needle Set - 1 -
 • -12%
 • Needle Set - 1 -

  3 990 Ft 3 511 Ft
  Boilie Needle - 1 -
 • -12%
 • Boilie Needle - 1 -

  1 490 Ft 1 311 Ft
  THE ONE PVA FŰZŐTŰ
 • -12%
 • THE ONE PVA FŰZŐTŰ

  1 590 Ft 1 399 Ft
  Csalifűző DLX
 • -10%
 • Csalifűző DLX

  650 Ft 585 Ft

  Kategóriák