Paszta, liszt, adalék, ragasztó

Ezen az oldalon könnyen megtalálható az a paszta, liszt, adalék vagy ragasztó változat, amivel szinteket lehet lépni az eredményesség tekintetében. Méghozzá illeszkedve azokhoz a körülményekhez, amit a horgászat alapvetően megkíván.

Ha nehezen megy a választás egy-egy termék esetében, kattints bátran az adatlapjukra, úgy még több információt érhetsz el róluk.

 


 

Így lehet minél hatékonyabb a paszta, liszt, adalék vagy ragasztó keresés

Zavarba ejtően változatos színekben, összetétellel és változatban, sokféle gyártó és ismert márka részéről. Igyekeztünk úgy kialakítani a paszta, liszt, adalék és ragasztó választékot, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedned.

Emellett persze arra is gondoltunk, hogy lehetőleg minél könnyebben tudj keresni az oldalon. A bal felül rendelkezésre álló szűrő opciókat használva csak egy-egy kattintás kell, és máris szűkítheted a csali vagy etetőanyag találati listát márkanév vagy ár alapján. 

 

Nyugodtan keress rá az egyéb horgászeszközökre és kiegészítőkre is

Ha már a paszta, liszt, adalék vagy ragasztó beszerzés kérdése felmerült, miért ne gyűjtenéd be az összes többi szükséges eszközt a következő horgászat előtt, nem igaz? Így nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg saját magadnak.

Egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” fület. A lenyíló menüsorban pedig kattints annak a kategóriának a megnevezésére, amelyikre épp szükség lehet a soron következő peca előtt. Így pikk-pakk begyűjthetsz mindent, ami csak kelleni fog.

 

Mutatjuk, hogyan szerezheted be könnyen és gyorsan a választott termékeket

A rendelni kívánt mesterséges horogravalók és egyéb készítmények mindegyikénél csak válaszd ki azt a mennyiséget, amire szükséged van. Utána egyszerűen csak add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanezt kell ismételni valamennyi rendelni kívánt termék és horgászeszköz esetében.

Következő lépésként jobb felül kattints a kosár ikonra. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. A rendelésed megerősítése után emailen küldünk visszaigazolást, és legfeljebb néhány napon belül már kézhez is kapod a frissen beszerzett termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Lucernaliszt
 • -5%
 • Lucernaliszt

  469 Ft 446 Ft
  Halliszt

  Halliszt

  1 387 Ft
  Őrölt TTX

  Őrölt TTX

  889 Ft
  Perfect Baits TTX - 1kg
 • -5%
 • Perfect Baits TTX - 1kg

  1 250 Ft 1 188 Ft
  TTX

  TTX

  789 Ft
  Betain HCI
 • -5%
 • Betain HCI

  1 991 Ft 1 891 Ft
  Édesítőszer
 • -5%
 • Édesítőszer

  996 Ft 946 Ft
  CUKK GUMMI

  CUKK GUMMI

  570 Ft
  THE BIG ONE PASTA 150G
 • -39%
 • THE BIG ONE PASTA 150G

  2 100 Ft 1 290 Ft

  Kategóriák