THE BIG ONE PASTA 150G

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: EF-98037-010

Gyártó: THE ONE

Szállítás: 1-5 munkanap

Súly: 150 g [Egységár: 8 600 Ft/kg]

Eredeti ár: 2 100 Ft1 290 Ft [-39%]

Termékismertető

Cikkszám: 98037-010
Jellemző: Chili - lazac
Kiszerelés: 150 g
Típus: Big One paszta

The Big One paszta 150g

A Big One kollekció tagja a Boilie Paste amely egy lágy állagú és könnyen formázható nedves paszta. A tésztában található természetes attraktorok a vízbeérkezés pillanatában azonnal oldódni kezdenek, így rendkívül gyorsan kifejti csalogató hatását.

A különböző horog csalik köré gyúrva rendkívüli módon megnöveli azok vonzerejét.

Egész évben eredményesen használható.

Íz: Chili – Lazac

Kiszerelés: 150g

A THE ONE márkájú 'THE BIG ONE PASTA 150G' termék egy olyan csali, amelyet kedvelni fognak a horgászok. A pasta kiváló minőségű alapanyagokból készült, amelyek garantálják a magas tápanyag- és fehérjetartalmat. A termék előnyei között szerepel a könnyű használat, a magas hatékonyság és a megfizethető ár. A pasta alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, így a horgászok szabadon választhatnak a stílusuknak megfelelően.

A pasta mérete 150 gramm, amely elegendő mennyiség ahhoz, hogy a horgászok számos halat fogjanak. A pasta szilárd és könnyen formázható, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különféle alakú és méretű golyókat vagy hengereket készítsenek. A pasta kiváló ragasztóanyag, így a horgászok könnyen rögzíthetik az etetőanyagokat és az úszókat.

A THE ONE márkájú 'THE BIG ONE PASTA 150G' termék előnyei közé tartozik a magas tápanyagtartalom. A pasta magas fehérjetartalmának köszönhetően a halak szívesen fogyasztják. A pasta könnyen emészthető, így a halak gyorsan fel fogják venni a tápanyagokat. A pasta összetétele magában foglalja a különféle vitaminokat és ásványi anyagokat is, amelyek elősegítik a halak egészségét és jó közérzetét.

A THE ONE márkájú 'THE BIG ONE PASTA 150G' termék nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnének magas minőségű, hatékony és megfizethető csalit használni. A pasta alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, így a horgászok szabadon választhatnak a stílusuknak megfelelően. A pasta nagy előnye, hogy könnyen formázható és ragasztóanyagként is funkcionál, így a horgászok könnyen rögzíthetik az etetőanyagokat és az úszókat. A pasta magas tápanyagtartalma garantálja, hogy a halak szívesen fogyasztják, ráadásul a pasta összetétele elősegíti a halak egészségét és jó közérzetét.

A THE ONE márkájú 'THE BIG ONE PASTA 150G' termék egy olyan csali, amelyet a horgászok biztosan szeretni fognak. A termék minősége kiváló, és a hatékonysága garantált. A pasta könnyen használható, és nagyon sokféle halat lehet vele fogni. A THE ONE márkájú 'THE BIG ONE PASTA 150G' termék egy olyan csali, amelyet a horgászok bármikor használhatnak, és amely megkönnyíti a horgászat élményét.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák