Bordás etetőkosár

A bordás etetőkosár tudatos megválasztása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes etetést is hozhat a konyhára. 

 


 

Mi alapján érdemes megoldani a bordás etetőkosár keresést?

Mindenekelőtt a horgászat körülményei döntik el leginkább, hogy melyik típusú kosár választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért kisebb keszegekre vagy kárászokra teljesen más bordás etetőkosárral működhet a peca, mint például a nagyobb testű pontyoknál.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb a bordás etetőkosár, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát a bordás etetőkosár választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő bordás etetőkosár változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom fület és a bordás etetőkosár opciót választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy milyen méretű és formájú kosárra lehet éppenséggel szükség.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló bordás etetőkosár modelleket.

 

Ha megvannak a legjobb bordás kosarak, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az etetőkosarak és ólmok mellett nálunk másfajta horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt bordás etetőkosarak mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák