MOE020 NATÚR RÖVID 5 BORDÁS TÁVDOBÓ KOSÁR 20G

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-MOE020

Gyártó: EUROSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 345 Ft310 Ft [-10%]

Termékismertető

Csúszó kialakítású, bordás, szinterezett etetőkosár. A békés halas, fenekező módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközből nagyon egyszerű és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthető percek alatt. 7 méretben, 20-25-30-40-50-60-70 grammos kivitelben készül.

Az EUROSTAR MOE020 NATÚR RÖVID 5 BORDÁS TÁVDOBÓ KOSÁR 20G egy fantasztikus termék, amelyet a horgászok imádni fognak. Az etetőkosár rendkívül könnyű, így a horgászok könnyedén dobhatják a távdobó bottal, és könnyedén elérhetik a távoli helyeket is. Az etetőkosár bordás kialakítása lehetővé teszi a csalik biztonságos elhelyezését, és a kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és hosszú élettartamú.

Az etetőkosár mérete 20g, így ideális a közepes méretű halak horgászatához. A rövid bordák lehetővé teszik a könnyű használatot, és a termék kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony etetést.

Az EUROSTAR MOE020 NATÚR RÖVID 5 BORDÁS TÁVDOBÓ KOSÁR 20G előnyei közé tartozik a könnyű használat, a tartósság és a hatékonyság. Az etetőkosár bordás kialakítása biztosítja a csalik biztonságos elhelyezését, és a könnyű anyagokból készült, így nem terheli a horgászokat.

Az etetőkosár természetes színű, így könnyen beolvad a környezetbe, és nem riasztja el a halakat. Ez egy nagyon fontos tényező a horgászok számára, mert a halak elriasztása elkerülhető.

Az EUROSTAR MOE020 NATÚR RÖVID 5 BORDÁS TÁVDOBÓ KOSÁR 20G egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik szeretnék hatékonyan és könnyedén elérni a távoli helyeket. Az etetőkosár kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és hosszú élettartamú. A természetes színű kialakítás biztosítja, hogy a halakat ne riassza el, így a horgászok nagyobb esélyt kapnak a sikeres fogásra.

Az EUROSTAR MOE020 NATÚR RÖVID 5 BORDÁS TÁVDOBÓ KOSÁR 20G minden horgász számára ajánlott, aki szeretne hatékonyan és könnyedén horgászni. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamú, és a természetes színű kialakítás biztosítja, hogy a halakat ne riassza el. A bordás kialakítás lehetővé teszi a biztonságos csalik elhelyezését, és a könnyű használat biztosítja a hatékony etetést. Ne habozz, próbáld ki az EUROSTAR MOE020 NATÚR RÖVID 5 BORDÁS TÁVDOBÓ KOSÁR 20G-et, és élvezd az eredményeket!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák