SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: EF-79002-010

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

70 Ft

Termékismertető

Cikkszám: 79002-010
Kiszerelés: 5 db/csomag
Méret: 10 cm
Az egyik leggyakrabban használt rögzítő a szelepgumi.

Az ENERGO TEAM márka új terméke, a SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS egy kiváló minőségű szélrógzító, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Az ENERGO TEAM csapata számos éves tapasztalattal rendelkezik a horgászcikkek terén, és a SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS egy újabb bizonyítéka annak, hogy a csapat mindig a legjobbat nyújtja a horgászok számára.

A SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS egy kiváló minőségű, 10 centiméteres szélrógzító, amely könnyen használható és nagyon hatékony. A termék segít abban, hogy a horgászok a szélben is hatékonyan tudják használni a csalikat és a horogat. A szélrógzító megakadályozza, hogy a csali és a horog a víz felszínére kerüljön, amikor a szél fúj.

A SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS nagyon erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a termék hosszú élettartammal rendelkezik. Az ENERGO TEAM csapatának célja az, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek hosszú távra szólnak, és a SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS is ezen termékek egyike.

Az ENERGO TEAM csapata nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS könnyen használható legyen. A termék könnyen felhelyezhető és eltávolítható a horogról, így a horgászok gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni a vízen.

A SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS mérete 10 centiméter, ami ideális méret a horgászathoz. A termék könnyen illeszkedik a legtöbb horoghoz, így a horgászok bármilyen típusú horgászatot folytathatnak a SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS segítségével.

Összességében, az ENERGO TEAM SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS egy kiváló minőségű és hatékony szélrógzító, amely a horgászat során nagyon hasznos lehet. A termék könnyen használható és nagyon erős, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy hosszú távon szolgálja majd őket. Ha szeretnél hatékonyan horgászni a szélben, akkor az ENERGO TEAM SZELEPGUMI (10CM) 1DB/CS az ideális választás számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák