Jaxon etetőanyag csomag - szúnyoglárva

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: SN-19999-240

Gyártó: JAXON

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 11 060 Ft9 401 Ft [-15%]

Termékismertető

Rendeld meg most!

Jaxon etetőanyag csomagok

A Jaxon etetőanyag csomagok összeállításánál a fő szempontunk az ízekre bontás volt. A horgászok zöme a jól bevált ízeket nehezen engedi el, így a létrehozott szettek ízekre bontva érhetőek el weboldalunkon.

A szúnyoglárva ízű csomag tartalma:

Jaxon ready etetőanyag (szúnyoglárva):
A jaxon ready etetőanyagok horgászatra kész állapotban kerülnek a csomagolásba. Nem igényelnek sem plusz folyadékot, sem keverést vagy áttörést. Magas beltartalommal rendelkeznek a természetes összetevőknek köszönhetően. A nedvességet a hozzáadott olaj biztosítja. A keverék nagyon jól tapad és bármilyen kosárban használható. Gyorsan bont és ezzel együtt felhőt képez.

Jaxon 2mm pellet (szúnyoglárva):
A jaxon etetőpelletek különleges aromájú jól tapadó pelletek, melyek gyorsan kifejtik hatásukat ezzel a csalink köré csábítva a halakat. Száraz formában kerülnek a zacskókba. A nedvesítést fokozatosan kis mennyiségű vízzel ajánljuk! A megnedvesített kész pelletek 15perc pihentetés után azonnal bevethetőek.

Jaxon atomix aroma (szúnyoglárva):
A vizeken végzett tesztek alapján a Jaxon Atomix aroma sprayk jelentősen növelik a kapások számát és sűrűségét. Használható közvetlenül a csalira vagy a kosár tetejére nyomva.

Jaxon  Dumbell Sinking method feeder wafters 8-10mm (szúnyoglárva):
A csali szerkezetének köszönhetően minél több időt tölt a vízben annál jobban vonzza a közelben tartózkodó halak figyelmét. Ezeknek a csaliknak a hatékonysága még a legtapasztaltabb horgászokat is lenyűgözheti. A kikönnyített/ balanszírozott csali jól teljesít a nyomás alatt lévő vizeken is.

Jaxon mini method feeder 6mm wafters (szúnyoglárva):
Modern wafter csali mini változatban. A mindössze 6mm-es csali nehéz körülmények között is jól teljesít. A csalik színe és aromája nagyban hozzájárul a csalik fogósságához. Nem csak hobbi horgászoknak hanem kifejezetten versenyhorgászoknak is ajánljuk őket!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák