KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ SZETT

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-12048-832

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 23 980 Ft17 990 Ft [-25%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: 12048-832
Tartalom: Super Cat 210 bot + Specialist Catfish orsó

Kamasaki Specialist Cat 210 harcsázó szett

A Super Cat egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező nagyhalas, elsősorban harcsázó bot.

A teljes széria rövidebb változatai tökéletesek a csónakos harcsázáshoz, a hosszabb tagjaival pedig partról is sikeresen felvehető a verseny, akár a legnagyobb harcsák ellen is. A botok ereje kiváló alternatívává teszi őket akár felszíni harcsázó szerelékekhez is.

A botok igazán ellenálló, magas teherbírású kompozit anyagból készültek, kiegészülve egy, a kapásokat tökéletesen jelző üvegspiccel.

Utóbbi funkcionalitás révén, ezen a botok tökéletesek kuttyogatáshoz is.

A hazai körülményekhez viszonyíva, tökéletesen megbirkózik a harcsák erejével, csavaros orsótartója is támogatja ebben, mely a nagyobb méretű harcsázó orsókat is stabilan tartja.

Akár kezdő harcsásoknak vagy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező botot keresőknek is kitűnő alternatíva.

A bothoz jár egy, a szériához illő, EnergoTeam Specialist Catfish orsó is!

A Specialist harcsázó orsónk elérhetőbb ára ellenére mégis megbirkózik a nagybajuszúakkal, mert…..

…mert kivételesen masszív belső szerkezettel rendelkezik. A legszembetűnőbb pontja a 6 mm vastag acél tengelye, ami a legkeményebb fárasztások során sem fog eldeformálódni. A rotor igen egyben van, kottyanásmentesen dolgozik. A grafit ház mögött egy túlméretezett tányérkerék található!

Azért a túlméretezés, hogy minél jobban bírja a terhelés, és nagy erő ellenében is tudjuk hajtani orsónkat. Igaz, hogy ezért nehéz lett az orsó, de úgy gondolom ennyit be lehet áldozni a megbízhatóság oltárán, úgysem fogjuk kézben tartani, mindössze a fárasztás során.

A hajtókar anyaga megegyezik a ház anyagával, de még mielőtt valaki azt mondaná, hogy ez kevés, az vegye kézbe az orsót és feszegesse meg úgy igazán ezt a hajtókart (az ésszerűség határain belül). Fárasztás közben biztosan nem fog eldeformálódni.

Az orsó szerkezetében már megbízunk, tekerjünk rá zsinórt!
Hatalmas és mély dobja van, 0,50 mm-es monofil zsinórból 250 métert tekerhetünk rá, fonott zsinórból ez az érték valamivel kevesebb. Tehát megállapíthatjuk, hogy az orsó alkalmas kuttyogatásra, ahol nagyon vastag monofil zsinórt használunk, de alkalmas behúzásra, ahol például 0,40 mm-es fonottból komoly mennyiséget tudunk feltekerni rá. A pergetés kivételével a harcsa horgászatának összes módszerére megfelelő.

Fékrendszere óriáslamellás, hagyományos, ám extra erős.
Ahogy tapasztaljuk a tél végi első komolyabb felmelegedéseket, már szerelhetjük is fel és irány a vízpart. Biztosak lehetünk benne, hogy nem veszítünk halat a régebbi, gyengébb orsónk miatt, hiszen a harcsás botunkon már az ET Specialist Catfish orsónk van!

A szett tartalma:
- Kamasaki Super Cat 210 cm 100-300 g harcsázó bot
- Energo Team Specialist Catfish 8000 harcsázó orsó

A KAMASAKI márkájú KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ SZETT a harcsázás szerelmeseinek készült. Ez a harcsázó szett minden olyan alkatrészt tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeresen fogj meg egy nagyobb méretű harcsát. A szett tartalmaz egy 2,10 méter hosszú harcsázó botot, egy nagy méretű orsót, valamint egy vonóhorog készletet.

A KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ BOT egy nagyon erős és strapabíró bot, amelyet speciálisan a harcsázáshoz terveztek. A bot kiváló minőségű karbonból készült, és kézbe véve azonnal érezni fogod, hogy egy igazán kiváló minőségű termékről van szó. A bot nagy teherbírású, így biztos lehetsz benne, hogy még a nagyobb méretű harcsák sem tudnak neki kárt tenni. A bot 2 részből áll, így könnyen szállítható és tárolható.

Az orsó, amely a KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ SZETT részét képezi, szintén nagyon erős és strapabíró. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és nagy teherbírású, így biztos lehetsz benne, hogy még a legnagyobb harcsák sem tudnak neki kárt tenni. Az orsó nagy méretű, így könnyen kezelhető még a kesztyűs kézben is.

A vonóhorog készlet, amely a KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ SZETT részét képezi, szintén nagyon erős és strapabíró. A vonóhorog készlet tartalmazza a vonóhorogot, a csalit, valamint a vonózárat is. Ez a készlet minden olyan alkatrészt tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeresen megfogd a nagyobb méretű harcsákat.

A KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ SZETT egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A szett nagyon könnyen használható, így még a kezdő horgászok is könnyen megbirkózhatnak vele. A bot hossza 2,10 méter, így bármilyen vízre alkalmas. A szett könnyen szállítható és tárolható, így bármikor magaddal viheted, ha horgászni indulnál.

Azon kívül, hogy a KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ SZETT egy nagyon erős és strapabíró termék, még számos előnye van. A szett kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú évekig használható anélkül, hogy bármilyen probléma adódna vele. A szett nagyon könnyen használható, így akár a kezdő horgászok is könnyen megbirkózhatnak vele. A szett nagy teherbírású, így biztos lehetsz benne, hogy még a nagyobb méretű harcsák sem tudnak neki kárt tenni.

Összefoglalva, a KAMASAKI SPECIALIST CAT 210 HARCSÁZÓ SZETT egy nagyon jó választás minden horgász számára. A szett kiváló minőségű anyagokból készült, nagy teherbírású, könnyen használható, és könnyen szállítható és tárolható. Ha szereted a harcsázást, akkor ez a szett biztosan megfelelő lesz számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák