Konger Dread CAT harcsázó szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: SN-19999-256

Gyártó: KONGER

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 36 830 Ft31 306 Ft [-15%]

Termékismertető

Rendeld meg most!

A szett tartalma:

  • KONGER Dread Cat Mark I 7000 Harcsázó orsó
  • KONGER Grafitex Catfish 240cm 50-200g harcsázó és tengeri horgászbot

 

KONGER Dread Cat Mark I 7000 Harcsázó orsó

Hogy mennyire fontos egy orsó egy harcsa készlethez, senkit sem kell meggyőzni. valószínűleg senkit sem kell meggyőzni. Nehéz csalik, húzós körülmények és nagy fogások minden igazi harcsahorgász mindennapi kenyere. minden igazi harcsahorgász mindennapi kenyere. Mit kell tehát egy egy igazán jó harcsa orsónak rendelkeznie kell? Nagy orsókapacitás, erős és megbízható sebességfokozat, és egy simán működő, nagy teljesítményű fék. Minden A Dread Cat Mark I mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. Nem számít, hol és nem számít, milyen módszert használ, a Mark I nem fog csalódást okozni. A sebességváltó Az alacsony sebességfokozatú sebességváltó biztosítja a zsinór vontatásához vagy visszahúzásához szükséges teljesítményt. Az alacsony sebességfokozatú sebességváltó biztosítja a zsinór vontatásához vagy visszahúzásához szükséges erőt, míg a kényelmes, gumibevonatú fogantyú még nedves kézben is csúszásmentes. még nedves kézzel is. A titán-nitrid bevonatú, nagy csapágyazású ólajtó görgő fut terhelés alatt simán, csökkentve a vezeték csavarodását és a sérülés lehetőségét. Összefoglalva, ha Ön bejelentett harcsavadász, ez a tekercs biztosan tetszeni fog Önnek. * 5 rozsdamentes acél csapágy, 1 nyomócsapágy * első többtárcsás fék. kompozit test és rotor 4 alumínium főorsó * grafit orsó * grafit tartalék orsó grafit tartalék orsó * számítógépes kiegyensúlyozott rotor 4 precíziós zsinórfelhúzó rendszer titán borítás a tárcsához.

KONGER Grafitex Catfish 240cm 50-200g harcsázó és tengeri horgászbot

Robosztus, erős rudak, amelyeket a következőkkel való küzdelemre terveztek erős, nagy harcsákkal a folyókban és állóvizekben. Tökéletes fenékhorgászathoz és pergetéshez. Tökéletesek a fenékhorgászathoz és a pergetéshez is. Felfegyverkezve SiC kétfokozatú vezetőkkel és masszív DPS orsóüléssel. A 150 g-os maximális dobósúly hosszú dobásokat, biztos rántást és a nagy csalik vezetésének kényelmét biztosítja. A 150 g-os maximális dobósúly biztosítja a hosszú dobásokat, a biztos lecsapást és a nagy csalik: kanalak, softbaits vagy nagy ajakkal rendelkező cranksok kényelmes vezetését. A 150 g-os maximális dobósúly biztosítja a hosszú dobásokat és a megbízható rántást, valamint a nagyméretű csalik: kanalak, gumik vagy nagy ajakkal rendelkező karkötők kényelmes vezetését. Ez a rúd minden bizonnyal megfelel az Ön elvárásainak.

 

 

 

 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák