Tobi Halkímélő szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: SN-19999-806

Gyártó: TOBI

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 18 890 Ft17 001 Ft [-10%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Rendeld meg most!

Tobi Halkímélő szett tartalma: 

  • Kamasaki Super Alu merítő 1,9 m
  • Nevis horogkiszedő csipesz 18 cm hajlított
  • Septocarp szájfertőtlenítő spray 30ml
  • Kamasaki selyem pontyzsák 75x110 cm
  • Kamasaki pontymatrac 100x60 cm
  • Kamasaki 40kg-os digitális mérleg

 

Részletek: 

Kamasaki Super Alu merítő 1,9 m:
Könnyű és egyszerre strapabíró merítőháló! A nyél anyag alumínium. Teleszkópos, tehát többféle hosszban is használhatjuk, továbbá kis helyen elfér. Rögzítése a tagok csatlakozásánál található műanyag tekerővel történik. Feje lehajtható, így akár a botzsákban is szállíthatjuk. A hálók szárának a nyélhez történő csatlakozása fém öntvény, ami nem törékeny és igen strapabíró. A merítő szárainak hossza 60 cm. Tömege: 1500 g Háló mélysége 40 cm. Tökéletes választás közepes pontyokig, amurokig!

Nevis horogkiszedő csipesz 18 cm hajlított: 
Ha a horog túl mélyre akadt a hal szájában csak speciális fogóval van lehetőség kiszabadítani. Az ércsipeszek kiválóan megfelelnek erre a célra.Főleg ragadozó halaknál ajánlott a használata a sérülésveszély elkerülése végett.Bármely komplikált helyről gyors horogszabadítást tesz lehetővé.

Septocarp szájfertőtlenítő spray 30ml:  
A horog által ütött seb kezelésére szolgál, hogy az ne fertőződhessen el, majd újból örömet okozhasson a következő horgásznak is, aki újból horogvégre tudja keríteni. Tapasztalattól függetlenül ajánlott összeállítás, mely biztosítani fogja a horgászat alatt a kifogott halak teljes védelmét.

Kamasaki selyem pontyzsák 75x110 cm: 
Az éjszaka fogott halakat bizonyos körülmények között sokszor nehéz mérlegelni vagy fotózni, így kifogás után érdemes reggelig tárolni azokat. A Kamasaki 75x110 cm-es selyem pontyzsák kellően nyugodt és biztos körülményt biztosít napfelkeltéig a kifogott zsákmánynak.

Kamasaki pontymatrac 100x60 cm
A Kamasaki 40 kg-os mérleg jó szolgálatot fog tenni ebben a szerepkörben, digitális kijelzőjével könnyedén leolvasható róla a kifogott hal súlya.

Kamasaki 40kg-os digitális mérleg: 
A Kamasaki 40 kg-os mérleg jó szolgálatot fog tenni ebben a szerepkörben, digitális kijelzőjével könnyedén leolvasható róla a kifogott hal súlya.

 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák