RYOBI AMAZON FEEDER BOT 120G 4.2M Feeder, picker bot

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: EF-17310-420

Gyártó: RYOBI

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 3 rész

Eredeti ár: 33 990 Ft23 751 Ft [-30%]

Termékismertető

Cikkszám: 17310-420
Dobósúly: 120 g
Hossz: 4,2 m
Súly: 335 g
Szállítási méret: 149 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: B

Ryobi Amazon Feeder bot

A japán Ryobi cég nem csak csúcsminőségű pergető orsókban remekel, immár a feederesek is megtalálhatják számításaikat az Amazon feederbot szériában.

A botok mindegyike kellően kecses és rendkívül könnyű kivitelű, ez a felhasznált igazán magas minőségű karbonnak köszönhető, mely X-Wrapping rendszerű szénszálas erősítést kapott pluszban.

Rendkívül vékony nyélrészt kaptak, teljesen csúszásmentes bevonattal és fém, dizájnos zárókupakkal.

Alulról csavarható, masszív egyedi orsótartóval rendelkezik az összes tag, mely a nagyobb súlyú és átmérőjű variánsokat is tökéletesen tartja dobás és fárasztás közben is egyaránt.

Fém horogbeakasztó is található természetesen a botokon, garantálva a szerelékek gubancmentes tárolását.

Karakterüknek és dobósúlyuknak köszönhetően, a legnagyobb tagok akár távoli feederezéshez, methodozáshoz is jó opciók, még a kisebb tagok akár folyóvízre is tökéletesek.

Tépőzáras bársony tok jár az összes Amazon Feederhez, melyben mind a 3 tag tökéletesen és biztonságosan tárolható és szállítható, a hozzájuk járó 3 spicc mellett.
 

A RYOBI AMAZON FEEDER BOT 120G 4.2M Feeder, picker bot egy igazi álom horgászbot a horgászok számára. Ez a bot egyedülálló módon kombinálja a modern technológiát és a hagyományos kialakítást, így a horgászok számára egy olyan eszközt kapnak, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt minden körülmények között.

A RYOBI AMAZON FEEDER BOT 120G 4.2M Feeder, picker bot egy 4.2 méter hosszú bot, amely kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatra. A bot képes kezelni akár 120 gramm súlyú etetőkosarakat is, így garantáltan képes lesz megbirkózni a nehéz körülményekkel is.

Az RYOBI AMAZON FEEDER BOT 120G 4.2M Feeder, picker bot nagyon könnyű és tartós, mivel az anyagok kiválasztásakor a legjobb minőséget vették figyelembe. Az alumínium és a karbon kompozit anyagok egyedülálló kombinációja biztosítja, hogy a bot könnyű legyen, de mégis erős és tartós legyen.

Egy másik nagyszerű előnye ennek a botnak az, hogy rendelkezik egyedi csúszógyűrűkkel. Ezek a csúszógyűrűk biztosítják a zsinór sima mozgását, így garantáltan nem akad meg a zsinór. Ez rendkívül fontos azoknál a horgászoknál, akik szeretnék megakadályozni a zsinór megszakadását.

A bot markolata ergonomikus kialakítású, így kényelmes a fogása és biztosítja a megfelelő tapadást. Ez rendkívül fontos a hosszú horgászatok során, amikor a horgászoknak sok időt kell tölteniük a bot fogása.

A RYOBI AMAZON FEEDER BOT 120G 4.2M Feeder, picker bot olyan termék, amelyet ajánljuk minden horgásznak, aki szereti a magas minőségű, tartós és megbízható horgászbotokat. Ha olyan botot keresel, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt minden körülmények között, akkor a RYOBI AMAZON FEEDER BOT 120G 4.2M Feeder, picker bot a tökéletes választás.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák