WFT NEVER CRACK BOAT CAT 200-1000G 2,10M Harcsázó és tengeri bot

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-WF445-210

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 210 cm
Tagok száma: 2 rész

Eredeti ár: 44 530 Ft33 990 Ft [-24%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: WF445-210
Dobósúly: 200-1000 g
Hossz: 2,10 m
Súly: 520 g
Szállítási méret: 112 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

WFT Never Crack Boat Cat harcsázó bot

Speciálisan csónakos horgászatra kialakított széria a WFT-től. Ergonómikus kialakításának köszönhetően nagyobb erőkar és a fárasztás során a tökéletes fogás garantált vele. Kiváló pálcák a nagyobb harcsák ellen.

Gyors akció, masszív blank és a Never Crack technológiának köszönhetően, szinte törhetetlen, kiválóan megbízható kivitel jellemzi ezt a harcsás botot.

Természetesen extra erős gyűrűsor és masszív orsótartó került erre a változatra, kompromisszumokat nem tűrve, az egyik legjobban ajánlott kuttyogató bot.

A WFT NEVER CRACK BOAT CAT 200-1000G 2,10M Harcsázó és tengeri bot egy olyan kiváló minőségű horgászbot, amely kifejezetten a harcsázásra és a tengeri horgászatra lett tervezve. A bot 2,10 méter hosszú, és könnyen kezelhető, így még a kezdő horgászok is könnyedén használhatják.

Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kiemelkedő tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak. A WFT NEVER CRACK BOAT CAT 200-1000G 2,10M Harcsázó és tengeri bot különleges anyagból készült, amely nagyon ellenálló és tartós, így a bot sosem fog eltörni vagy megrepedni, még a legnagyobb halakat is könnyedén ki lehet vele fogni.

Ez a horgászbot kiválóan alkalmas a harcsázásra, mivel nagyon erős és biztosítja, hogy a halak ne szabaduljanak el. A bot nagyon érzékeny, így a horgászok könnyedén észreveszik, ha a hal elkezd enni az általuk kínált csalit. Az erős bottest és az érzékeny spiccek kombinációja biztosítja, hogy a horgászok minden alkalommal sikeresen ki tudják fogni a halakat.

Ez a horgászbot kiválóan alkalmas a tengeri horgászatra is, mivel nagyon erős és tartós anyagból készült. A bot kiválóan ellenáll a sós víznek és a tengeri körülményeknek, így a horgászok bármikor használhatják a botot a tengeri horgászatra.

Az ergonomikus nyélnek köszönhetően a WFT NEVER CRACK BOAT CAT 200-1000G 2,10M Harcsázó és tengeri bot nagyon kényelmesen használható, így a horgászok akár egész nap horgászhatnak anélkül, hogy fáradtnak vagy kényelmetlennek éreznék magukat.

Összességében a WFT NEVER CRACK BOAT CAT 200-1000G 2,10M Harcsázó és tengeri bot egy kiváló minőségű és tartós horgászbot, amely kiválóan alkalmas a harcsázásra és a tengeri horgászatra. Az erős bottest és az érzékeny spiccek kombinációja biztosítja, hogy a horgászok minden alkalommal sikeresen ki tudják fogni a halakat. Ha szeretnél egy olyan horgászbotot, amely tartós és megbízható, akkor a WFT NEVER CRACK BOAT CAT 200-1000G 2,10M Harcsázó és tengeri bot tökéletes választás számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák