WFT BIG CAT VERTICAL SPIN 180M 50-210G pergető bot

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-WF473-180

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 180 cm

Eredeti ár: 35 230 Ft22 857 Ft [-35%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: WF473-180
Dobósúly: 50 - 210 g
Hossz: 1,8 m
Súly: 225 g
Szállítási méret: 95 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

WFT Big Cat Vertical Spin harcsázó bot

A WFT Vertical Cat botok tökéletes választást nyújtanak, a csónak alatt vertikális módszerekhez. A tendencia itt is egy 2 méter körüli bothosszt kíván, ezek már kellő tartalékot adnak a fárasztás során, a nagyobb halak kényelmes vezetéséhez is.

Ez a széria megbízhatóan elnyeli a legerősebb ütéseket, kirohanásokat, különösen és az orsótartónál plusz erősítést és egy plusz fogást is garantál a termék.

Teljesen egyedi külseje miatt, sokak kedvelt vertikális botja lehet.

A WFT BIG CAT VERTICAL SPIN 180M 50-210G pergető bot egy olyan horgászbot, amelyet a halak vertikális horgászatához fejlesztettek ki. Ez a bot kiválóan alkalmas a nagyobb halak, mint például a harcsa vagy süllő, horgászatára.

Az első dolog, ami rögtön szembetűnik a WFT BIG CAT VERTICAL SPIN 180M 50-210G pergető bottal, az annak hihetetlenül erős és tartós kialakítása. Ez a bot a legjobb minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig használhatod majd.

A bot hossza 180 centiméter, és a dobósúlya 50-210 gramm között változik. Ez azt jelenti, hogy a WFT BIG CAT VERTICAL SPIN 180M 50-210G pergető botot olyan horgászoknak ajánljuk, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, és olyan vizekben horgásznak, ahol ezek a halak megtalálhatóak.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a pergető botnak az, hogy nagyon érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a bot segítségével könnyen érzékelheted a halak mozgását, és így könnyebben tudod majd megfogni őket. Emellett a bot nagyon pontos is, így könnyen célba tudod majd dobni a csalit.

A WFT BIG CAT VERTICAL SPIN 180M 50-210G pergető bot rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is fáradtság nélkül tudod majd használni. Ez különösen fontos akkor, ha hosszabb ideig szeretnél horgászni, és nem szeretnél fáradt és kimerült lenni.

A bot markolata kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így nem kell aggódnod azon, hogy kicsúszik a kezedből. Emellett a bot kialakítása is kényelmes, így hosszabb ideig is fáradtság nélkül tudod majd használni.

Összességében a WFT BIG CAT VERTICAL SPIN 180M 50-210G pergető bot egy nagyon jó választás azok számára, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, és olyan vizekben horgásznak, ahol ezek a halak megtalálhatóak. A bot nagyon erős, tartós, érzékeny és pontos, és rendkívül könnyű és kényelmes. Ha szeretnél egy jó minőségű pergető botot, akkor a WFT BIG CAT VERTICAL SPIN 180M 50-210G pergető bot az egyik legjobb választás a piacon.

Értesítés kérése

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák