SILSTAR GRIZZLY POLE 300 cm spicc horgászbot

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-3000303

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 300 cm

2 261 Ft

Termékismertető

SILSTAR GRIZZLY TELE POLE kiváló ár-érték arányú spiccbot, melyet bátran használhat gyerek, felnőtt vagy csak egy nyaralás- kirándulás alkalmával a hobbi horgász. A SILSTAR GRIZZLY TELE POLE spicc bot teste erős és időtálló, mivel üvegszál és üvegszövet kombinációjából készült. A bot rugalmas, kellően feszes tartású, de ami a legfontosabb, hogy a mostoha körülményeket is kiválóan viseli. Sár, hideg, kisebb ütődések, karcolások meg sem kottyannak egy ilyen szerkezetű spicc botnak. A GRIZZLY TELE POLE spicc bot alkalmas sneci, kárász, keszeg, kisebb dévérek, pontyok vagy törpeharcsa kifogására. Ez a nagyon megbízható spiccbot több méretben is(3m-7m) megvásárolható, ezért az egészen finom úszós horgászathoz is használhatjuk.

A SILSTAR Grizzly Pole 300 cm spicc horgászbot egy olyan kiváló minőségű és megbízható horgászbot, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. Ez a bot tökéletesen alkalmas mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára, akik szeretnének távolabbra horgászni, és nagyobb halakat fogni.

A SILSTAR Grizzly Pole 300 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot hossza 300 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgász távolabbra dobjon, és könnyebben elérje a halakat. A bot súlya is nagyon könnyű, így a horgász hosszabb ideig tudja használni anélkül, hogy fáradt lenne.

A SILSTAR Grizzly Pole 300 cm spicc horgászbot nagyon érzékeny és könnyen reagál a halakra, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy gyorsan reagáljon a halak mozgására. A botban található erős, rugalmas karbon rodpodok még jobb érzékenységet biztosítanak.

A SILSTAR Grizzly Pole 300 cm spicc horgászbot nagyon sokoldalú, és tökéletesen alkalmas minden típusú vízre. A bot kiválóan működik állóvizeken, folyókon és tengerparti horgászatnál is. A bot különösen alkalmas nagyhalak, mint például a pontyok és a csukák fogására.

A SILSTAR Grizzly Pole 300 cm spicc horgászbot egy nagyon könnyen használható horgászbot, amelynek használata nagyon egyszerű. A bot tele van olyan funkciókkal, amelyek biztosítják a horgász élményét. Az ergonomikus nyél kényelmesen illeszkedik a kézbe, így a horgász hosszabb ideig tudja használni anélkül, hogy fáradt lenne.

A SILSTAR Grizzly Pole 300 cm spicc horgászbot egy olyan horgászbot, amelyet minden horgász számára ajánlunk. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, és minden horgász számára kiváló érzékenységet és tartósságot biztosít. A bot alkalmas minden típusú vízre, és nagyhalak fogására is. Ha egy megbízható és sokoldalú horgászbotot keresel, akkor a SILSTAR Grizzly Pole 300 cm spicc horgászbot a tökéletes választás!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák