SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: ES-3000703

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 700 cm

Eredeti ár: 8 750 Ft7 875 Ft [-10%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

SILSTAR GRIZZLY TELE POLE kiváló ár-érték arányú spiccbot, melyet bátran használhat gyerek, felnőtt vagy csak egy nyaralás- kirándulás alkalmával a hobbi horgász. A SILSTAR GRIZZLY TELE POLE spicc bot teste erős és időtálló, mivel üvegszál és üvegszövet kombinációjából készült. A bot rugalmas, kellően feszes tartású, de ami a legfontosabb, hogy a mostoha körülményeket is kiválóan viseli. Sár, hideg, kisebb ütődések, karcolások meg sem kottyannak egy ilyen szerkezetű spicc botnak. A GRIZZLY TELE POLE spicc bot alkalmas sneci, kárász, keszeg, kisebb dévérek, pontyok vagy törpeharcsa kifogására. Ez a nagyon megbízható spiccbot több méretben is(3m-7m) megvásárolható, ezért az egészen finom úszós horgászathoz is használhatjuk.

Az SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot, valamint a kiváló teljesítményt a vízen. A bot hossza 700 cm, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra is eljuthassunk a vízben, így bármilyen nagyobb halat is könnyedén kifoghatunk.

Az SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot nagyszerű választás mind az amatőr, mind a profi horgászok számára. A bot kiválóan alkalmas a sügér, a ponty, a süllő, a csuka és más halfajok horgászatára is. A bot nagyon könnyű és ergonomikus kialakítása miatt kényelmesen használható, és nem fárasztja el az ember kezét vagy karját hosszabb távon sem.

Az SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot számos előnnyel rendelkezik. Az egyik ilyen előny az, hogy a bot anyaga igen rugalmas és tartós, így könnyedén megbirkózik a nagyobb halakkal is. Az SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot további előnye, hogy könnyen és egyszerűen összeszerelhető, és nagyon kényelmesen szállítható.

Az SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot nagyon sokféle horgászati ​​technikához használható. A bot kiváló minőségű anyagai és kiváló tervezése miatt nagyon érzékeny, ami lehetővé teszi, hogy az ember könnyedén észlelje, ha a hal megragadta az általa kínált csalit. Ez nagyon fontos, mivel így lehetősége van azonnali reakcióra, és azonnal megkezdheti a hal kifogását.

Az SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A bot nagyon sok előnnyel rendelkezik, és garantáltan megbízható és tartós. Ha tehát valóban a horgászat legjobb élményét keresi, akkor az SILSTAR GRIZZLY POLE 700 cm spicc horgászbot a tökéletes választás számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák