SILSTAR GRIZZLY TELE 150 300cm teleszkópos horgászbot

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-3215300

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 4 rész

Eredeti ár: 5 900 Ft5 310 Ft [-10%]

Termékismertető

SILSTAR GRIZZLY TELE botok kompozit, karbon-üvegszál alapanyagból készülnek, ezért ár-érték arányuk nagyon kedvező, míg strapabírásuk és erőtartalékuk hatalmas. A kompozit bottest másik előnye a hajlékonyság fárasztáskor jelenik meg, mert lecsökkentik a zsinór beszakadásának lehetőségét. A botokra felszerelt a gyűrűk kiváló minőségű SIC, a nyél csúszásmentes bevonattal lett ellátva, az orsótartó főbb teherviselő elemei fémből készültek.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet sokan szeretnek és egyre többen űznek. A horgászbot az egyik legfontosabb eszköz, amely segítségével könnyen és hatékonyan lehet halat fogni. Azonban a megfelelő horgászbot kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen a különféle típusok és márkák közötti választék óriási. A SILSTAR GRIZZLY TELE 150 300cm teleszkópos horgászbot azonban egy olyan termék, amely számos előnnyel rendelkezik, és a horgászok számára kiváló választás lehet.

A SILSTAR GRIZZLY TELE 150 300cm teleszkópos horgászbot egy nagyon jó minőségű termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A bot hossza 150-300 cm között állítható, így könnyen alkalmazkodhat a különféle horgászati ​​körülményekhez. A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a bot könnyen szállítható és tárolható, így ideális választás azoknak, akik gyakran utaznak horgászni.

A SILSTAR GRIZZLY TELE 150 300cm teleszkópos horgászbot rendkívül könnyű, így kényelmesen használható akár egész nap is. A bot anyaga nagyon erős és tartós, így nem kell aggódnunk az esetleges sérülések miatt. A bot markolata kényelmesen fogható, és csúszásmentes felülettel rendelkezik, így biztosítva van a kézben tartás.

A SILSTAR GRIZZLY TELE 150 300cm teleszkópos horgászbot rendkívül érzékeny, így könnyen észrevehető bármilyen halmozgás. A bot kiválóan alkalmas arra, hogy különféle módszerekkel horgásszunk, így mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára ajánlott. A bot kialakítása lehetővé teszi a könnyed és pontos horgászatot, amely segít abban, hogy több halat fogjunk.

A SILSTAR GRIZZLY TELE 150 300cm teleszkópos horgászbot egy olyan termék, amely a horgászok számára kiváló választás lehet. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik. A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a bot könnyen szállítható és tárolható, így ideális választás azoknak, akik gyakran utaznak horgászni. A bot rendkívül érzékeny, így könnyen észrevehető bármilyen halmozgás. A bot kialakítása lehetővé teszi a könnyed és pontos horgászatot, amely segít abban, hogy több halat fogjunk. Ha te is szeretnél egy jó minőségű, könnyen használható és sokoldalú horgászbotot, akkor a SILSTAR GRIZZLY TELE 150 300cm teleszkópos horgászbot a tökéletes választás számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák