Silstar Horgászernyő TARTÓ

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: ES-A0465

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 1 629 Ft1 400 Ft [-14%]

Termékismertető

A SILSTAR esernyő leszúró, rögzítő, kiváló segítség abban az esetben, ha az esernyőt nem tudja leszúrni a kemény talajba a saját cölöpével.

A SILSTAR márka horgászernyő tartója az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék biztosítani, hogy horgászernyójuk mindig stabilan és biztonságosan álljon a parton. Ez a tartó rendkívül könnyű, de mégis masszív, így könnyen hordozható, és akár a horgászatok közben is egyszerűen áthelyezhető.

A tartó kialakítása rendkívül praktikus és könnyen használható, így azonnal alkalmazkodik a horgászernyóhoz, és biztosítja annak stabil állását. A tartó tartóoszlopa és a talp rész masszív alumíniumból készült, ami biztosítja a maximális tartósságot és stabilitást a legnehezebb körülmények között is.

Az SILSTAR horgászernyő tartója egyaránt használható a parton és a vízen is, így akár a csónakban is biztonságosan használható. A tartó kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászernyó egyszerűen és könnyen állítható legyen, így a horgászok mindig a legmegfelelőbb szögben dolgozhatnak.

A SILSTAR horgászernyő tartója a legjobb választás a horgászatok minden típusához. A tartó mérete 60 cm x 60 cm x 55 cm, így ideális bármilyen méretű horgászernyó számára. A tartó nagy súlyt is képes elbírni, így még a legnehezebb horgászernyók is biztonságosan állhatnak rajta.

Az SILSTAR horgászernyő tartója könnyen összeszerelhető, és az összes szükséges alkatrészt tartalmazza, így azonnal használatba vehető. A tartó kiváló minőségű anyagokból készült, így tartóssága és megbízhatósága garantált.

Összességében, az SILSTAR horgászernyő tartója az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék biztosítani, hogy horgászernyójuk mindig biztonságosan és stabilan álljon a parton vagy a vízen. A tartó praktikus, könnyen használható és masszív, így a horgászok bármilyen körülmények között biztonságosan használhatják.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák