O079B008 NEXT-ONE KAIZU-BN 8 10DB/CS

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: ES-O079B008

Gyártó: OREEL

Szállítás: 1-5 munkanap

Méret: 8

Eredeti ár: 330 Ft272 Ft [-18%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Az OREEL KAIZU fekete króm színű, úgynevezett önnbevágó füles horog. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a nagyobb méretű csalik is felkinálhatóak legyenek. A nagyobb csalik segítségével szelektíven horgászhatunk olyan vizeken ahol sok a kis méretű hal. A nagytestű dévérkeszegek, kárászok és compók, horgászatához használjuk a kisebb méreteket (6,8), az amurok és pontyok horgászatához a nagyobb méretekkel (2,4,6) leszünk eredményesek. A horog hegye és élezése és annak tartóssága kitűnő. Csalizáskor használja ki a horog különleges kialakítását a biztos akadás érdekében ne a horogra tűzze a csalit, hanem az öblébe kösse.

A OREEL márkájú 'O079B008 NEXT-ONE KAIZU-BN 8 10DB/CS' termék egy igazán kiváló minőségű horgászhorog, amelyet mind az amatőr, mind pedig a profi horgászok számára ajánlunk. Ez a termék kifejezetten a keszegezésre lett kifejlesztve, és olyan technológiákat alkalmaz, amelyek a legjobb eredményeket biztosítják.

Az OREEL horgászhorog mérete 8-as, és 10 darabos csomagolásban kapható. A KAIZU-BN modell egy speciális kialakítású horog, amely kiváló stabilitást és tartósságot biztosít a horgászat során. Az előke anyaga 0.19-0.25 mm-es vastagságú, és a horgokat egy speciális, nagy szilárdságú acélból készítik, amely ellenáll a kopásnak és a szakadásnak.

Az OREEL horgászhorog előnyei közé tartozik a kiváló minőség, a stabilitás, és a könnyű használat. Ez a horog kiválóan alkalmas a keszegezéshez, és egyéb hasonló halfajok fogásához is. Az OREEL KAIZU-BN horgok nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkeznek, így a horgászat során is biztosak lehetünk abban, hogy a horog nem fog elszakadni, és a halat biztonságosan meg tudjuk fogni.

Az OREEL horgászhorogokat a legkiválóbb minőségű anyagokból gyártják, és minden egyes darabot a legnagyobb precizitással készítenek el. Az OREEL KAIZU-BN horgokkal a horgászok számára biztosítják a legjobb minőséget és a legmagasabb szintű teljesítményt.

Összességében az OREEL márkájú 'O079B008 NEXT-ONE KAIZU-BN 8 10DB/CS' termék egy kiváló minőségű horgászhorog, amely minden horgásznak ajánlott. Ez a horog kiválóan alkalmas a keszegezésre, és más halfajok fogására is. Az OREEL KAIZU-BN horgok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és rendkívül tartósak és stabilak. Ez a termék minden horgász számára ajánlott, aki a legjobb minőséget és teljesítményt szeretné a horgászat során.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák