EB194706 HAYABUSA H.SDE194 BN HOROG 06 15DB

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-EB194706

Gyártó: EUROSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Méret: 6

Eredeti ár: 429 Ft380 Ft [-11%]

Termékismertető

A HAYABUSA sode SDE-194 speciális keszeghorgászatra tervezett horog. Vékony húsú, tűhegyes, pillekönnyű horog, ezért a kényesen táplálkozó keszegek is felveszik. Mivel hosszú szárú horog, ezért csalizni sem nehéz. A horog öble elég széles, de kissé tört, nem teljesen kerek. Bármilyen élő csalihoz használható, de vékony kivitele miatt szúnyoglárvás horgászathoz ideális. A horog lapkás kivitelű így könnyedén megköthető.

Az EUROSTAR márkájú 'EB194706 HAYABUSA H.SDE194 BN HOROG 06 15DB' termék egy nagyon kiváló minőségű horgászhorog, mely kifejezetten a horgászok számára készült. Az EUROSTAR márka híres arról, hogy minőségi termékeket kínál a horgászok számára, és ez a horgászhorog sem kivétel.

Az 'EB194706 HAYABUSA H.SDE194 BN HOROG' termék egy pontyozó horog, mely kifejezetten a pontyok fogására lett tervezve. Az ilyen típusú horog a pontyok nagyobb méretének fogására lett kifejlesztve, így ha te is szeretnél nagyobb méretű pontyokat fogni, akkor ezt a terméket mindenképpen ki kell próbálnod.

A horgászhorog mérete 06-os, ami azt jelenti, hogy mérete kifejezetten a nagyobb pontyok fogására alkalmas. A horog mérete 15 darabból áll, így akár több horgászatot is meg tudsz vele oldani. Az EUROSTAR márka termékei minőségiek és tartósak, így biztos lehetsz benne, hogy a horgászhorog hosszú éveken át szolgálni fog.

Az 'EB194706 HAYABUSA H.SDE194 BN HOROG' termék egyik előnye az, hogy különlegesen éles, így a pontyokat könnyedén meg lehet fogni vele. Az éles horog megkönnyíti a pontyok fogását, és megnöveli az esélyedet arra, hogy sikeres horgászatot tudj végrehajtani.

Ezen kívül, a 'EB194706 HAYABUSA H.SDE194 BN HOROG' termék még egy másik előnnyel is rendelkezik. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek megfelelnek az EUROSTAR márka szigorú minőségi követelményeinek. Ez azt jelenti, hogy a horgászhorog nem csak tartós, de kiváló minőségű, és hosszú ideig képes lesz ellenállni a nagyobb méretű pontyoknak is.

Az 'EB194706 HAYABUSA H.SDE194 BN HOROG' termék további előnye, hogy könnyen használható. A horgászoknak nem kell aggódniuk a horog kihúzása miatt, mert a termék kiválóan megtartja a pontyot, így a pontyokat biztonságosan lehet kiemelni a vízből.

Összességében, az 'EB194706 HAYABUSA H.SDE194 BN HOROG' termék egy kiváló minőségű horgászhorog, mely megfelel az EUROSTAR márka szigorú minőségi követelményeinek. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, éles és könnyen használható. Ha szeretnél nagyobb méretű pontyokat fogni, akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt a fantasztikus horgászhorogot!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák