K-KARP PULSAR ADS MINI 3+1 elektromos kapásjelző szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: DM-019-27-200

Gyártó: K-KARP

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 80 335 Ft76 318 Ft [-5%]

Termékismertető

Az új elegáns Pulsar ADS Mini 3+1-es elektromos kapásjelző szettnek a modern design, minőségi felületkezelés, állítógombok, jól látható, nagyméretű jelző LED-ek a legfeltűnőbb külső ismertető jegyei. A komoly külsőt magas szintű technikai tartalommal töltötték meg, melyről az alábbi részletek tanúskodnak: Hang, Tónus, Érzékenység & Vezetéknélküli:   A hangerő-, hangszín-, és érzékenységállítás, melyet vízálló, gumírozott nyomógombokkal oldották meg.Ultra nagy távolságu kapcsolat az adó és vevő között: A Pulsar ADS Mini fejlett adó-vevővel rendelkezik és képes kimagasló hosszú távok jelzésére.Húzós és ejtős kapás jelzés: Képes a húzós és az ejtős kapásokat külön érzékelni és jelezni.Hang és vizuálitás:  Az adóegység minden hang impulzust és LED villanást, a kapás riasztást képes pontosan jelezni a vevőnek, így kiküszöbülhetjük a téves riasztásokat mint például a szél és víz okozta mozgást.Könnyű szinkronizálás: Képes szinkronizálni automatikusan az egységeket, a vevőt soha nem volt ilyen egyszerű összehangolni.Multi-csatorna vétel: A vevő készülék képes akár négy különböző csatornán keresztül is jelezni.Csendes & Vibrációs Mód: Az egész egységet csendes és vibrációs módba is kapcsolhatjuk anélkül, hogy ki kelljen kapcsolni bármelyik egységet is.Energia takarékos: A jelzőket úgy tervezték, hogy a legminimálisabb energia fogyasztás mellett kiváló üzemidőt legyen képes szolgálni.Alacsony energia szint figyelmeztetés: Az összes egység képes külön jelzést adni ha az energiaszint alacsony.Éjszakai fény üzemmód:  Folyamatos bekapcsolást jelző LED fény, amit igény szerint kikapcsolhatunk.Memória funkció: Eltárolja a mentett beállításokat, még ha elemet is cserélünk bármelyik egységben.Vízálló jelző test: A jelzők úgy lettek tervezve, hogy a legzodrabb időjárási körülmények között is ellenálljon.2 év GARANCIA jár a szettre.

Ha profi horgász vagy, akkor bizonyára tudod, hogy a kapásjelzők milyen fontosak a sikeres halászat során. Azonban, ha még nem próbáltad a K-KARP PULSAR ADS MINI 3+1 elektromos kapásjelző szettet, akkor érdemes lehet kipróbálnod! Ez a szett igencsak kiváló minőségű, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kiemelni.

Először is, érdemes megemlíteni, hogy a K-KARP PULSAR ADS MINI 3+1 elektromos kapásjelző szett egy nagyon kompakt és könnyű készlet, így könnyen magaddal viheted bárhova is mész horgászni. A kapásjelzők mérete mindössze 9 cm x 5 cm x 4 cm, és a tömegük mindössze 60 gramm, így könnyen elférnek a horgásztáskádban.

A legfontosabb tulajdonsága a kapásjelzőknek azonban az, hogy kiváló minőségűek. Az ADS technológiának köszönhetően a kapásjelzők nagyon pontosan érzékelik a halakat, így sosem maradsz le egy-egy fogásról sem. Az ADS technológia a vevőegységgel is együttműködik, így a kapásjelzők és a vevőegység közötti kommunikáció kiváló minőségű és stabil.

A K-KARP PULSAR ADS MINI 3+1 elektromos kapásjelző szett további előnye, hogy nagyon egyszerű használni. A kapásjelzők hangjelzést, villogó fényt és vibrációt is adnak, ha észlelnek egy halat, így mindig észben tarthatod, hol és mikor érkezik a következő fogás.

A vevőegység pedig számos további funkcióval rendelkezik, mint például az állítható hangerő, a vibrációs funkció kikapcsolása, az automata kikapcsolás és az érzékenység beállítása. Az érzékenység beállítása különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol a halak nagyon óvatosak, és nagyon finoman kell horgászni.

Összességében tehát, a K-KARP PULSAR ADS MINI 3+1 elektromos kapásjelző szett egy nagyon jó választás bármely horgásznak. Könnyen használható, nagyon pontos, és nagyon kompakt méretű, így könnyedén magaddal viheted bárhova is mész horgászni. És ha még nem állítottad be, akkor ne felejtsd el, hogy az érzékenységet is be tudod állítani, így még hatékonyabbá teheted a halászatot!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák