Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: MS-955000031

Gyártó: DELPHIN

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 7 711 Ft6 939 Ft [-10%]

Termékismertető

A haltartó szák a kifogott hal kíméletes tárolására szolgál. A cipzárnak és a fogantyúknak köszönhetően a hal biztonságos mérlegelésére is kiválóan alkalmas. Extra puha, mikroszemes anyagból készül, ennek köszönhetően a hal nem sérül meg és garantáltan "nem akad be". A szövet varratai rendkívül ellenállók és erősek. Maguk a fogantyúk a szákhoz annak teljes hossza mentén vannak hozzávarrva, ami biztosítja a termék magas fokú tartósságát. A felső rész cipzárral zárható. A szélső sarkak csipeszekkel vannak kiegészítve, amelyek a mellékelt zsinórral és két darab fém füllel lehetővé teszik a szák fix ponthoz való rögzítését. A mérlegtáskát szállító tokban szállítjuk.

Műszaki paraméterek:

Méret: 115 x 72 cm

Rögzítő zsinór hossza: 300 cm

Táska mérete: 24 x 24 cm

A Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák az egyik legmegbízhatóbb és legjobb minőségű mérőzsák a piacon. A DELPHIN márka híres arról, hogy kiváló minőségű és megbízható horgászati felszereléseket kínál, és a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák sem kivétel.

Ez a termék előnyeinek listáját a legfontosabb előnyökkel kezdem. Először is, a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák könnyű és strapabíró anyagokból készült, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll az időjárás viszontagságainak és a vízi környezetnek.

Másodszor, a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák nagyon tágas, így akár nagyobb halakat is befoghat és lemérhet. A termék mérete 115x72 cm, ami tökéletes méret a nagyobb halak számára, így nem kell aggódnod, hogy nem fér el a zsákban a fogásod.

Harmadszor, a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák kiváló minőségű zipzárral rendelkezik, ami biztonságosan zár, és megakadályozza, hogy a hal kiszökjön. A zipzár annyira biztonságos, hogy még a nagyobb halak sem tudják kitörni.

Negyedszer, a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák két oldalán, egy-egy mérőskálát találsz, amelyek segítségével pontosan lemérheted a fogásodat. A pontos mérés fontos, ha versenyen veszel részt, vagy csak szeretnél pontos adatokat tudni a fogásodról.

Ötödször, a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák könnyen összecsukható és tárolható, ami nagyon hasznos, ha korlátozott tárhelyed van a horgászfelszereléseidnek.

Végül, de nem utolsósorban, a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák nagyon kényelmes használatra. A fogantyúk segítségével könnyen hordozható, és a puha anyagoknak köszönhetően a haladás fájdalommentes lesz.

Összességében a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák kiváló minőségű termék, amelynek számos előnye van. A tágas méret, a biztonságos zipzár, a pontos mérőskála, a könnyű hordozhatóság és a kényelmes használat mind a termék előnyei közé tartoznak. Ha szeretnél egy megbízható és tartós mérőzsákot, akkor a Delphin C-VAK-115x72cm Pontyszák / mérőzsák tökéletes választás.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák