Joylog smart sonar pro halradar 40 m hatótávolságú

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: SN-JLFF01

Gyártó: JOYLOG

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 89 990 Ft52 241 Ft [-42%]

Termékismertető

Termékleírás

 

Tulajdonság Részletek
Érzékelési tartomány 0,6-36 méter
Észlelési mélység 0,6-40 méter
Szín Fehér
Üzemi hőmérséklet

-20℃-70℃

Kommunikációs mód

Bluetooth

 

Kommunikációs hatótáv

50 méter

Működési idő

>10 óra

Szonár frekvenciája Vezeték nélküli: 125Khz
Táp bemenet DC 10-18V
Áramforrás 3,7 V-os lítium-ion akkumulátor
Szonár lefedettsége 30°
 

 

Leírás:

A JOYLOG intelligens szonáros halkereső nagy pontosságú miniatűr szonárrendszert integrál, amely képes észlelni a helyét, méretét, mélységét és egyéb víz alatti halak észlelését a víz alatti 40 méteres tartományon belül, valamint a víz alatti topográfiai térképet, a vízmélységet, a víz hőmérsékletét és egyéb információkat. A JOYLOG APP lehetővé teszi, hogy valós időben megragadja a víz alatti dinamikát mobiltelefonján.

Jellemzők:

1. Több nyelv -- Akár 26 féle működési nyelv közül választhat.
2.HD digitális szonár képalkotás – Erőteljes szonár funkcióval képes intelligens halkutatást végezni 0,6-40 m mélységben a víz alatt.
3. Nagy sebességű vezeték nélküli kapcsolat -- Vezeték nélküli, nagy sebességű kapcsolat és stabil jel 50 méteren belül a vadászat hatótávolságának bővítéséhez.
4. Automatikus start-stop -- Az automatikus start-stop technológia használatával, amikor a három szonda vízbe merül, a készülék automatikusan elindul és 30 másodperccel a víz elhagyása után leáll. 
5. Zöld lámpa -- A készülék alja négy zöld lámpával van felszerelve, amelyek fototaxissal vonzzák a halakat. 
6. Több környezethez alkalmazkodó – Ez a halkereső normálisan működik hideg télen, sáros vizeken és sötét éjszakákon.
7. Hordozható -- Kicsi és könnyű, könnyen szállítható és tárolható. Így bármikor élvezheti a horgászatot.
8.USB töltés -- Könnyen tölthető, ha USB kábelen keresztül a power bankhoz csatlakoztatja. 
9. Széles körű alkalmazás -- Stabil támogatást nyújthat különböző vízterületeken, beleértve a gödröket, tározókat, folyókat, tavakat, partokat stb.
10. Egyszerű kezelés -- Amint vízzel találkozik, automatikusan bekapcsol. Valós időben továbbítja a halászati ​​információkat a Joylog APP-nak.

 

Miért érdemes használni?

1. Halak felderítése: A Joylog Smart Sonar Pro lehetővé teszi a halak felderítését a vízben. A sonar technológiával működik, amely hanghullámokat küld ki és a visszaverődött jelek alapján megjeleníti a halak helyzetét és mélységét a kijelzőn. Ez segíthet megtalálni a halak tartózkodási helyét és optimalizálni a horgászatot.

2.Hatótávolság: A 40 méteres hatótávolság jelentős előnyt jelenthet a horgászok számára. Ez lehetővé teszi a víz nagyobb területének lefedését és több potenciális hal tartózkodási helyének felderítését. Így növelheti az esélyét a sikeres horgászatnak.

3.Mélységmérés: A Joylog Smart Sonar Pro nemcsak a halak jelenlétét mutatja, hanem a vízmélységet is méri. Ez segít az optimális horgászhely kiválasztásában, mivel kiderítheti, hogy milyen mélységben találhatók a halak. Bizonyos halak különböző mélységeken tartózkodnak, így ez az információ segíthet a halak pontosabb megtalálásában.

4. Valós idejű adatok: A Joylog Smart Sonar Pro valós idejű adatokat szolgáltat a kijelzőn. Ez lehetővé teszi a horgász számára, hogy kövesse a halak mozgását és viselkedését, és azonnal reagálhasson. A valós idejű információk segítenek a horgászat optimalizálásában és növelik az esélyét a sikeresebb fogásoknak.

5. Mobilalkalmazás támogatás: A Joylog Smart Sonar Pro kompatibilis egy mobilalkalmazással, amely további funkciókat és beállításokat kínál. Az alkalmazás segítségével könnyedén vezérelheti a halradart, beállíthatja a kívánt érzékenységet és kijelzőméretet, valamint rögzítheti és megoszthatja a horgászati adatokat másokkal.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák