LUCKY HALRADAR TARTÓ

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: EF-74871-600

Gyártó: LUCKY

Szállítás: 1-3 munkanap

Eredeti ár: 16 990 Ft11 490 Ft [-32%]

Termékismertető

Cikkszám: 74871-600
Jellemző: Többfunkciós felhelyezhetőség
Típus: Halradar tartó
Tartalom: Tartó + kiegészítők
Lucky halradar tartó

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A kézi eszközök használati komfortját megnövelve, kapható a termékekhez egy konzol is, mely lehetővé teszi a kényelmes csónakos felhasználhatóságot.

A befogadóképességi szélessége 5,5 és 8 centiméter között állítható, kehetőséget adva az összes kézi Lucky radarhoz való felhasználásra.

Kiegészítőinek köszönhetően, többféleképp rögzíthető.

- A kétoldalú felragaszthó lappal, a konzol bármilyen felületre felhelyezhető
- A konzolhoz 3db öntapadós talp is jár, így fém felületeken is könnyen rögzíthető.
- Rögzíthető a szetthez járó csavarokkal is, ha adott valamilyen fa felület

Többfunkciós rögzíthetőségi rendszerének köszönhetően, az eszköz nagyban meg tudja növelni a kézi radarok csónakos használati komfortját.

A LUCKY HALRADAR TARTÓ az álmodozó horgászok álma! A horgászat során a halradarok használata elengedhetetlen a hatékony halászathoz, de ezek az eszközök általában nem olcsók, és kényesek is lehetnek. A LUCKY HALRADAR TARTÓ azonban megoldást kínál erre a problémára, és biztosítja, hogy az értékes halradar mindig biztonságosan és hatékonyan legyen tárolva.

A LUCKY HALRADAR TARTÓ kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartó stabilitását és megbízhatóságát. A tartó rendkívül erős és tartós, így nem kell aggódnod, hogy a halradarod eltörik vagy megsérül a horgászat során. A tartó emellett nagyon könnyű, így nem fogja túlterhelni a horgászfelszerelésedet, és nem fogja elvenni a teret a többi fontos eszközödtől.

A LUCKY HALRADAR TARTÓ mérete 20 x 12 x 5 cm, így könnyen elfér a horgászzsákodban vagy a horgászdobozodban. A tartó minden típusú halradarhoz alkalmas, így nem kell aggódnod, hogy a tartó nem fogja tudni befogadni a saját halradarodat. A tartó továbbá könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, így nem kell aggódnod a bonyolult szerelési folyamatok miatt.

A LUCKY HALRADAR TARTÓ-val nem csak az értékes halradarodat tartod biztonságban. A tartó emellett lehetővé teszi, hogy a halradarodat a legmegfelelőbb helyen tartsd, így a halakat könnyebb lesz megtalálni. A tartó lehetővé teszi a halradarod pontos pozícionálását, így pontosabb lesz a halak megtalálása.

Összefoglalva, a LUCKY HALRADAR TARTÓ a horgászat során elengedhetetlen kiegészítő, amely biztosítja, hogy a halradarod mindig biztonságosan és hatékonyan legyen tárolva. A tartó kiváló minőségű anyagokból készült, könnyű és tartós, és minden típusú halradarhoz alkalmazkodik. A tartó lehetővé teszi a halradarod pontos pozícionálását, így pontosabb lesz a halak megtalálása. Ha te is szeretnéd megvédeni az értékes halradarodat, akkor a LUCKY HALRADAR TARTÓ a legjobb választás!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák