KAMASAKI HALFOGÓ OLLÓ KÉK 21,5CM

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: EF-80020-920

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Eredeti ár: 1 590 Ft1 190 Ft [-25%]

Termékismertető

Cikkszám: 80020-920
Méret: 21,5 cm
Típus: Halfogó olló

Kamasaki kék halfogó olló

A hal megpucolásának egyik sarkalatos pontja a hal oly módon történő rögzítése, hogy biztonsággal meg tudjuk ejteni, annak lepikkelyezését, kibelezését. Ehhez nyújt segítséget ez a halfogó olló.

Csúszásmentes fogás, ezáltal nagyobb biztonságban és gyorsabban tudjuk megpucolni a kiszemelt halat.

Műanyag kivitelének köszönhetően gyorsan tisztítható, ennek legegyszerűbb módja a forró víz és a mosogató szerek használata.

A KAMASAKI HALFOGÓ OLLÓ KÉK 21,5CM egy olyan termék, amely kifejezetten a horgászok számára lett tervezve. A KAMASAKI márka híres arról, hogy minőségi termékeket gyárt, és ez az olló sem kivétel.

Az olló mérete 21,5 cm, ami egy ideális méret a halak tisztításához. Az olló kék színű, ami a horgászok számára könnyen azonosíthatóvá teszi az eszközt. Az olló kialakítása kényelmes fogást biztosít, így akár hosszabb ideig is használható anélkül, hogy fájdalmat okozna a kezedben vagy az ujjaidban.

Az olló pengéi erősek és élesek, ennek köszönhetően a halak tisztítása egyszerűbb lesz, és sokkal gyorsabb lesz a munka. A pengék rozsdamentes acélból készültek, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek, és nem fognak elrozsdásodni. Az olló pengéinek éle tartós, így sokáig éles marad.

Az olló kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférj az összes nehezen elérhető területhez, így a halak tisztítása sokkal hatékonyabb lesz. Az olló könnyen tisztán tartható, és egyszerűen tisztítható vízzel vagy szappanos vízzel.

Összességében a KAMASAKI HALFOGÓ OLLÓ KÉK 21,5CM egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára készült. A termék mérete és kialakítása kényelmes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az olló erős és éles pengéi rozsdamentes acélból készültek, így a termék hosszú élettartammal rendelkezik. Ha egy minőségi hal tisztító eszközre van szükséged, akkor a KAMASAKI HALFOGÓ OLLÓ KÉK 21,5CM tökéletes választás lehet számodra!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák