1020 MIKASA BIG SHOOT ISKOLAI GUMI KOSÁRLABDA 7-ES

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-1020

Gyártó: MIKASA

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 5 300 Ft4 770 Ft [-10%]

Termékismertető

MIKASA 1020 kosárlabda
Bevált klasszikus a kosárlabdák között. Rendkívül strapabíró gumifelület a sokoldalú használatra bel- és kültéren egyaránt.

Technikai leírás:
- Gyártó: Mikasa
- Mérete: 7
- Anyaga: gumi
- Súly: 567-650 g

A MIKASA márkájú '1020 MIKASA BIG SHOOT ISKOLAI GUMI KOSÁRLABDA 7-ES' termék igazi kincs minden sportoló számára, aki szereti a kosárlabdát. Ezt a terméket kifejezetten az iskolai környezetben használják, így tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének a kosárlabdában javulni vagy csak kikapcsolódni ezzel a sporttal.

A kosárlabda 7-es méretű, így ideális azok számára, akik nem a professzionális szinten játszanak. A gumi anyagból készült labda könnyű és tartós, így nagyon jó ár-érték arányt kínál. A labda kényelmesen illeszkedik a kezedbe, és könnyen hordozható, így bármikor és bárhol felhasználható.

A termék előnye, hogy könnyen tisztítható, így nagyon higiénikus. A gumi anyag miatt nem kell aggódnod, hogy a labda könnyen megsérül. A kiváló minőségű anyagból készült labda hosszú élettartamot biztosít, így évekig szolgálhatja a tulajdonosát.

A MIKASA márkájú '1020 MIKASA BIG SHOOT ISKOLAI GUMI KOSÁRLABDA 7-ES' termék széles körben használható. A labda alkalmas edzésekre, játékokra vagy akár versenyekre is. A jó minőségű anyagok és a kiváló kidolgozás biztosítja, hogy a labda mindig kiváló teljesítményt nyújt a játék során.

A kosárlabda egy olyan sport, amely segít a testmozgásban, javítja a koordinációt és az egyensúlyt, valamint erősíti a testet és a lelket egyaránt. A MIKASA márkájú '1020 MIKASA BIG SHOOT ISKOLAI GUMI KOSÁRLABDA 7-ES' termékkel a játékosok biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb minőséget és teljesítményt kapják a kosárlabdázás során.

Végső soron a MIKASA márkájú '1020 MIKASA BIG SHOOT ISKOLAI GUMI KOSÁRLABDA 7-ES' termék egy kiváló választás minden kosárlabdázó számára. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és könnyen tisztítható. A labda kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így kényelmesen használható. A termék egyértelműen megér minden fillért, és garantáltan hosszú élettartama van, így éveken át szolgálhatja a tulajdonosát. Ha szereted a kosárlabdát, akkor a MIKASA márkájú '1020 MIKASA BIG SHOOT ISKOLAI GUMI KOSÁRLABDA 7-ES' termék az, amit keresel!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák