ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-I225112

Gyártó: ILBA

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 2 160 Ft1 541 Ft [-29%]

Termékismertető

ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR

Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR egy igazán kiváló minőségű műcsali, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Ez a termék a horgászat egyik legnépszerűbb típusa, mely különösen hatékony a ragadozó halak, mint például a sügerek és a csukák fogására.

Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR méretei kiválóak a horgászok számára, mivel 15 grammos tömegének köszönhetően könnyen és hatékonyan lehet vele horgászni, mivel a horgászok számára könnyen kezelhető. Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR színei az ezüst és a piros kombinációja, ami különösen vonzóvá teszi a ragadozók számára.

Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR előnyei közé tartozik a vízbe dobhatóság. Ez a műcsali könnyen használható a kezdő és haladó horgászok számára is, így bátran ajánlható mindenkinek, aki szeretne eredményesen horgászni.

Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR rendkívül tartós, így hosszú ideig használható. Az anyag, amelyből készült, erős és strapabíró, így még a legnagyobb ragadozó halakat is könnyedén kifoghatjuk vele.

Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR kiválóan alkalmas a folyóvízi horgászatra és a tóban való horgászatra egyaránt. A műcsali kiválóan alkalmazható az áramló vizekben, ahol a víz áramlása lehetővé teszi, hogy a műcsali a halak számára vonzó módon mozogjon.

Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR egy olyan termék, amely megéri az árát. A minőségi műcsali hosszú élettartamot biztosít, és lehetővé teszi a sikeres horgászatot. Az ILBA LINUS SILVER/RED 2 15GR műcsali kiváló választás a horgászok számára, akik a legjobbat keresik a horgászatban. Próbáld ki te is, és tapasztald meg a különbséget!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák