ILBA LUNGO GOLD 2 5GR (I50202)

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-I50202

Gyártó: ILBA

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 1 389 Ft991 Ft [-29%]

Termékismertető

ILBA LUNGO GOLD 2 5GR

Az ILBA LUNGO GOLD 2 5GR (I50202) a horgászok egyik kedvenc terméke, és egy igazi élvonalbeli választás azoknak, akik keresik a minőséget és megbízhatóságot. Ez a villogó pilkertípus olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak a sikeres fogások elérésében.

Az ILBA LUNGO GOLD 2 5GR (I50202) kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a korróziónak. Ez a pilker típus különleges arany színével és kiváló kidolgozásával vonzza a halak figyelmét, és segít abban, hogy a horgászok nagyobb eséllyel érjenek el sikeres fogásokat.

A pilker mérete 2,5 gramm, így ideális a kisebb halak horgászatához, de a nagyobb halakat is vonzza. Az ILBA LUNGO GOLD 2 5GR (I50202) testes kialakítása és kiegyensúlyozott súlya segít abban, hogy a pilker stabilan mozogjon a vízben, és vonzza a halak figyelmét.

Az ILBA LUNGO GOLD 2 5GR (I50202) pilker egy rendkívül sokoldalú termék, amely különböző horgászmódszerekhez használható. A pilker kiegyensúlyozott súlya lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén dobjanak, és a pilker a kívánt mélységbe merüljön. A pilker különleges kialakítása és kidolgozása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan mozgassák a pilkert a vízben.

Az ILBA LUNGO GOLD 2 5GR (I50202) pilker nagyon hatékony eszköz a halak vonzására és a sikeres fogások elérésére. A pilker kiváló minősége és kidolgozása biztosítja, hogy a horgászok megbízhatóan és hatékonyan használják a terméket. Az ILBA LUNGO GOLD 2 5GR (I50202) pilker egy igazi élvonalbeli termék, amely a horgászok számára lehetővé teszi a sikeres fogások elérését.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák