ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3)

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-I95AN3

Gyártó: ILBA

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 1 560 Ft1 110 Ft [-29%]

Termékismertető

ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR

Az ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3) egy olyan kiváló minőségű műcsali, amely a legjobb választás a horgászok számára. A termék előnyeit tekintve, érdemes kiemelni az alábbiakat.

Az ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3) egy nagyon hatékony villogó, amely a legtöbb halnak nagyon vonzó. A termék rendkívül könnyű, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudják használni, anélkül, hogy fáradtak lennének. A villogó mérete 3-as, és a súlya 7,5g, így ideális a keskeny és mély vizekben történő horgászatra.

Az ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3) különleges tulajdonsága, hogy környezetbarát anyagokból készült. Az eco-barát anyagok a természetet nem terhelik, így a horgászatot lehetővé teszik anélkül, hogy káros hatásokat gyakorolnának a környezetre. Ez a termék olyan horgászoknak készült, akik szeretik a természetet, és tisztelik a környezetüket.

Az ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3) további előnye az, hogy rendkívül tartós és időtálló. Az anyagok, amelyekből készült, nagyon ellenállóak a korrózióra és a rozsdásodásra. Ez azt jelenti, hogy a termék sokáig használható, és nem kell aggódnia a horgászoknak, hogy az eszközük eltörik vagy megsérül.

Az ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3) nagyon vonzó a halak számára, mivel a termék nagyon fényes és ragyogó. A halak könnyen észreveszik ezt a villogót, és csalitként használják. Ez a termék rendkívül hatékony a ragadozó halak számára, és sok horgász számára kedvenc választás.

Összefoglalva, az ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3) egy kiváló minőségű villogó, amely környezetbarát anyagokból készült. A termék könnyű, tartós és időtálló. A halak számára nagyon vonzó, így a horgászoknak nagyon hatékony eszköz a horgászathoz. A méretei 3-as, és a súlya 7,5g, ami ideális a keskeny és mély vizekben történő horgászatra. Ha egy hatékony és környezetbarát villogót keresel, akkor az ILBA SPARK ECO SILVER/BLACK 3 7,5GR (I95AN3) a legjobb választás.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák