ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-12045-517

Gyártó: ARNO

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 11 980 Ft5 690 Ft [-53%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: 12045-517
Tartalom: 2x ARNO FARIA 7000

Arno Faria 7000 orsó Duopack

A kedvező ár-érték arányú Arno orsók között került be a kínálatunkba a horgászok igényeit kielégítő Faria változat.

A megkapó és egyben letisztult külsővel rendelkező grafit ötvözetű orsó dobja teljesen fel van töltve monofil zsinórral, így a zsinórválasztással és csévéléssel se kell időt tölteni.

A hajtókar egy gombnyomással behajtható, mely rendkívül gyorsan nyitható, majd zárható, a tekerős kivitelekkel szemben.

Dobja alapból fel lett töltve transzparens színű, magas szakítószilárdságú monofil zsinórral, így a zsinórválasztással és csévéléssel se kell időt pazarolni. (Pótdob nem tartozék az orsókhoz)

Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a horgászattal vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek. Elsőfékes kivitele miatt, univerzálisan alkalmazható darab.

Az ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett egy olyan kit, amely a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget és horgászélményt. Az ARNO márka neve már önmagában is garancia arra, hogy a termék kiváló minőségű, és a horgászok minden igényének megfelel.

Az ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett tartalmaz két darab orsót, amelyek a legjobb minőséget kínálják. A horgászok így egy magas minőségű és megbízható orsóval tudnak horgászni, amelyek garantálják, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan fogják.

Az ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett méretei is kiválóak. Az orsók mérete 7000, amelyek ideálisak a közepes és nagyobb méretű halak fogására. Az orsók nagy mérete miatt a horgászok azonnal észreveszik, ha hal van a horogon, és könnyedén kezelhetik az orsót a halak kifogása közben.

Az ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett előnyei közé tartozik a nagy pontosság és a sima működés. Az orsók kiváló minőségű anyagokból készültek, és a legjobb technológiával vannak felszerelve, hogy biztosítsák a sima működést és a hosszú élettartamot. Az orsók kiváló minőségű csapágyakkal vannak felszerelve, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a sima működést.

Az ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett könnyen kezelhető, és könnyen állítható. Az orsók rendkívül könnyűsúlyúak, és a horgászok könnyen állíthatják az orsót a kívánt feszültségre. Az orsók görgős fékrendszerrel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a halak biztonságos fogását és a hatékony horgászatot.

Az ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A kiváló minőségű anyagok és a legjobb technológiai megoldások garantálják a sima működést és a hosszú élettartamot. Az ARNO FARIA 7000 2 db HORGÁSZORSÓ szett egy olyan termék, amelyet a horgászok imádni fognak, és amely garantálja a sikeres horgászatot.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák