RYOBI SAFARI 8500 harcsázó orsó

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-22866-085

Gyártó: RYOBI

Szállítás: 1-5 munkanap

Orsó mérete: 8500
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0.35 mm / 290 m

Eredeti ár: 63 990 Ft50 990 Ft [-20%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: 22866-085
Áttétel: 5,0:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 8500
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Fém
Súly: 595 g
Zsinórkapacitás: 0,35 mm / 290 m

Ryobi Safari orsó

A RYOBI Safari egy erős, akár sósvízi horgászatra is megfelelő, bronz elemekkel megerősített rozsdamentes acél főtengellyel ellátott nagyhalas orsó. Az egész test teljesen zárt (Super Sealed Body), így az orsó, akár egy méter mélyre merülhet a vízbe anélkül, hogy víz kerülne a hajtóműbe.

A robosztus EVA hajtókar még hideg hőmérsékleten is kényelmesen fogható, akár télen is komfortos horgászatot tesz lehetővé.

A kialakítása és a felhasznált anyagok miatt, a harcsahorgászok kedvelt eszközei lesznek, mérettől függően, a szortiment legnagyobb tagjával, a kapitális harcsákkal is könnyedén felvehető a verseny.

Technikai paraméterei:
- 7 csapágyas kivitel 6 rozsdamentes acél csapágy 1 rozsdamentes acél egyirányú csapágy
- Carbon rotor
- Super Sealed Body
- teljesen lezárt test
- 5,5 mm-es rozsdamentes acél főtengely bronz elemmel (dobtartó)
- Alumínium dob gumi gyűrűvel (fonott zsinórok nem csúsznak rajta)
- Extra erős vízálló carbon fékrendszer
- CNC megmunkált alumínium hajtókar
- Extra nagy EVA fogantyú

Tapasztalattól függetlenül bármely harcsás módszerhez ajánlott termék, kisebb méretei pergetni, a nagyobbak pedig a letett botos módszerehez jó variánsok.

A RYOBI SAFARI 8500 harcsázó orsó azoknak a horgászoknak készült, akik szeretik a nagy kihívásokat és a nehéz halakat. Ez az orsó számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek.

Az első dolog, amit észreveszel a RYOBI SAFARI 8500 orsón, az a masszív felépítése. Ez az orsó kifejezetten a nagy halak fogására tervezett, így az alkatrészek nagy igénybevételnek vannak kitéve. A RYOBI azonban megoldotta ezt a problémát azzal, hogy az orsó testet alumíniumból készítette, ami rendkívül tartós, és ellenáll a korróziónak is.

A RYOBI SAFARI 8500 orsó nemcsak erős, hanem nagyon hatékony is. A 4+1 csapágyrendszer és a nagy sebességű áttétel (5,1:1) lehetővé teszik, hogy a horgászok gyorsan és hatékonyan fárasztják a halat. Emellett a harcsázó orsó rendelkezik egy nagy kapacitású dob feltekercselő rendszerrel is, amely lehetővé teszi a hosszú dobásokat és a gyors újratöltést.

A RYOBI SAFARI 8500 orsó mérete is nagyon impresszív. A 8500-as méretű orsó nagyobb, mint a legtöbb harcsázó orsó, ami lehetővé teszi a nagyobb, nehezebb csalik használatát. Az orsó kapacitása nagy, így könnyen tudunk távoli helyekre dobni. Ez különösen hasznos lehet, ha nagy folyókban vagy tavakban horgászunk.

Az orsó egyéb előnyei között megtaláljuk a könnyű kezelhetőséget és a kényelmes fogást is. A markolat ergonomikusan kialakított, így hosszabb horgászatok során sem fáradunk el, és a fogásunk stabil marad.

Összességében a RYOBI SAFARI 8500 orsó kifejezetten a nagy halak fogására készült, és számos előnnyel rendelkezik. Az orsó masszív és tartós, hatékony és nagy kapacitású, így tökéletes választás a nehéz horgászatokhoz. Ha szereted a kihívásokat, és a nagy halakat, akkor a RYOBI SAFARI 8500 orsó az, amire szükséged van!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák