EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-E2021540

Gyártó: EUROSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 1
Zsinór: 0,25/185

Eredeti ár: 9 190 Ft7 469 Ft [-19%]

Termékismertető

Az ÚJ nyeletőfékes EUROSTAR PHANTOM FEEDER orsó is megmutatja azt, amit az EUROSTAR márkanév képvisel. Letisztult, korszerű, minőségi, megbízható és funkcionális mindez sallangok nélkül, elérhető áron. Ennek szellemében ebben a nyelető fékes orsóban minden olyan szerkezeti elem megtalálható, ami egy jól használható orsóhoz szükséges. Az orsó megbízhatóságát bizonyítja a több éves piaci részvétel, mely alatt népszerűsége töretlenül növekszik, köszönhetően a már több éve kapható hátsófékes változatnak és a 2018-ban megjelent új nyeletőfékes változatnak, a folyamatos kiváló minőségének. Az orsó mellett szól még a jó szervizháttér, mely garantálja, hogy megvétel után is évekig lesz az orsóhoz alkatrészellátás. Ezt az orsót megtekerve feltűnik azonnal, hogy milyen sima, egyenletes a futása, nem remeg, nem imbolyog, simán, akadás nélkül fut. A fékerő adagolása, (multi disc, filc-fém féklamellák) hosszú úton történik a mikró első fékállító gombbal, így minden helyzetben finoman és tapadás mentesen állíthatjuk be a fő-fékerőt. A nyeletőfék hátsó állító gombja szintén mikro adagolható. Az orsó dobjának pereme bevonatolt, ezzel is csökkentve a horgászzsinór súrlódását dobáskor és visszacsévéléskor, valamint így már valóban kihasználható a nyújtott dob előnye távdobáskor. Kisebb méretekben pergető - ultra light pergető, match, bolognai, picker, vagy feeder botokra, nagyobb méretekben pontyozó, fenekező illetve süllőző vagy harcsa-pergető botokra szerelhetjük fel a kiválasztott orsót. Az orsó főbb jellemzői: 4db rozsdamentes csapágy, 1db azonnali visszaforgás gátló csapágy, 1db nyújtott könnyített távdobó alumínium feeder match dob, ütésálló ABS grafit orsóház, normál méretű grafit pótdob és hajtókar, nagyméretű és jó fogású hajtókargomb, soklamellás (filc lamellák) nyelető-fékrendszer, nagyméretű bevonatolt zsinórvezető görgő, rozsdamentes acélból készített főtengely, rotor kiegyensúlyozó rendszer az orsó áttételezése 5,2:1.

Az EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez az orsó azoknak a horgászoknak készült, akik szeretik a precizitást és a tartósságot, miközben kényelmesen horgásznak. Az EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó egy olyan termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és az összes része alaposan kidolgozott.

Az EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó mérete 540, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen kezelhető. Az orsó felkapacitása 0,25 mm-es zsinórral 200 méter, így könnyedén lehet vele horgászni. Az orsó maximális fékerőssége 5 kg, ami szintén nagyon jó teljesítménynek számít.

Az EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó rendkívül erős és tartós anyagokból készült, így biztos lehet abban, hogy hosszú éveken át használhatja majd. Az orsó teste könnyű alumíniumból készült, ami a tartósságot és a kényelmet szolgálja. A pótdobja pedig műanyagból készült, amely szintén nagyon tartós anyag.

Az orsó nagyon precízen működik, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják. Az orsó rendkívül finom beállítással rendelkezik, így a horgászok a legkisebb halakat is könnyedén kifoghatják vele. Az orsóval nagyon könnyen lehet távoli dobásokat végrehajtani, ami különösen hasznos lehet a nagyobb halak esetében.

Az EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó egy nagyon kényelmes termék, amelyet a horgászok szeretni fognak. Az orsó ergonomikus kialakítása és a kényelmes markolata miatt könnyen használható, így a horgászok hosszú órákon át horgászhatnak vele anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat.

Az EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Az orsó nagyon erős és tartós anyagokból készült, amelyek garantálják, hogy hosszú éveken át használható lesz. Az orsó precízen működik, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják. Az orsó könnyen kezelhető, kényelmes és nagyon finom beállítással rendelkezik, így bármilyen halat könnyedén kifoghatunk vele. Ha minőségi terméket keresel, amely garantáltan megfelel az elvárásaidnak, akkor az EUROSTAR PHANTOM FEEDER 540 FS + PÓTDOB nyeletőfékes orsó a tökéletes választás számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák