RYOBI VIRTUS 4000 FS nyeletőfékes orsó

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-22863-040

Gyártó: RYOBI

Szállítás: 1-3 munkanap

Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 7+1
Zsinór: 0,25 mm / 290 m

Eredeti ár: 46 990 Ft37 990 Ft [-19%]

Termékismertető

Cikkszám: 22863-040
Áttétel: 5.0:1
Csapágy: 7+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 4000
Orsódob: Alumínium
Súly: 385 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 290 m

Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó

A Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó a japán mérnökök legújabb fejlesztése. A hátsó nyeletős rendszerű féke rendkívül érzékeny és finoman állítható, mely által minden horgász számára igazi élvezet lesz a használata.

Az elsőfék is rendkívül precízen állítható, fárasztás során ez rendkívül fontos tulajdonsága és a fékek mellett a 7+1 csapágyas rendszere teljesen zökkenőmentes futást párosít a szerkezetnek.

Ez a nyeletőfékes orsó azonban nem csak pontyhorgászatra van tervezve, hanem minden más ​​módszerhez is univerzálisan alkalmas, ahol a szabadonfutó fékes orsókat részesítik előnyben, rablóhalas horgászathoz is tökéletes variáns. Az új, érzékeny nyeletőfékes rendszer szabadalmaztatott a Ryobi által, ami természetesen szükség szerint aktiválható vagy deaktiválható.

A carbon fék víz és porálló. A dobja egy gumibetétet is kapott, mely által a fonottzsinórokat is tökéletesen csúszásmentesen megtartja. A dobon természetesen fém klipsz is található.

A fém hajtókar CNC esztergált, rendkívül könnyen kezelhető.

Technikai paraméterei:
- 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy, 1 rozsdamentes acél görgőscsapágy,
- Alumínium dob (CNC-megmunkált),
- Extra finom elsőfék + hátsó nyeletőfék
- Víz és porálló carbon fékrendszer
- Gumiréteg a dob belsején
- Fém hajtókar
- Fém klipsz

A RYOBI VIRTUS 4000 FS nyeletőfékes orsó egy igazi kincs a horgászok számára. A RYOBI márka évtizedek óta a csúcsminőségű horgászfelszerelések egyik vezető gyártója, és ez az orsó is bizonyítja ezt a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

Az orsó kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a édesvízi horgászatra, és számos előnye van, amelyeket a horgászok különösen értékelnek.

A RYOBI VIRTUS 4000 FS nyeletőfékes orsó nagyon könnyű, ami nagyon fontos a horgászok számára, különösen ha hosszú órákat kell eltölteniük a vízparton. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az orsó kényelmesen illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető.

Az orsó a legújabb technológiával van felszerelve, és a legjobb minőségű anyagokat használják a gyártás során. Az orsó test alumíniumból készült, ami rendkívül tartós és könnyű. A hajtómű rendkívül precíz és erős, így könnyedén kezeli a nagyobb halakat is.

Az orsó maximális fékereje 8 kg, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy az orsó képes kezelni a nagyobb halakat is. Az orsó származtatott rendszere lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan kezeljék a halakat, így kevesebb időt kell eltölteniük a vízben.

Az orsó mérete 4000, amely kiváló az átlagos méretű halak fogásához. Az orsóban 6+1 csapágy található, amelyek garantálják a sima és hatékony működést.

Az orsóhoz tartozik egy nagyon tartós és erős zsinór, amely könnyen bírja a nagyobb halakat is. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő a hosszabb dobásokhoz is.

Összességében a RYOBI VIRTUS 4000 FS nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű termék, amely ideális választás a horgászok számára, akik megbízható és hatékony orsót keresnek. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiával van felszerelve. Az orsó nagyon könnyű és kényelmesen illeszkedik a kézbe, így a horgászok kényelmesen eltölthetik a hosszú órákat a vízparton. Az orsó maximális fékereje 8 kg, így könnyen kezeli a nagyobb halakat is. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő a hosszabb dobásokhoz is. Ajánljuk minden horgásznak, aki megbízható és hatékony orsót keres.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák