RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: EF-22867-040

Gyártó: RYOBI

Szállítás: 1-5 munkanap

Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 3+1
Zsinór: 0.25 mm / 290 m

Eredeti ár: 29 990 Ft23 990 Ft [-20%]

Termékismertető

Cikkszám: 22867-040
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 3+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Fém
Súly: 300 g
Zsinórkapacitás: 0.25 mm / 290 m

Ryobi Ecusima GX orsó

Az ECUSIMA széria a kezdetektől fogva kiváló ár-érték arányt képvisel. Rozsdamentes acél golyóscsapágyakkal és carbon fékendszerrel van felszerelve, amely kiemelkedő tulajdonság ebben az árkategóriában.

A szénszálas alátétlemezek biztosítják a teljesen sima fékteljesítményt. Az ECUSIMA GX-nek a jó fékrendszere mellett, rendkívül kényelmes a fogása is, az ergonómikus karnak és fogantyúnak köszönhetően.

Az orsó dobja gumibetétes, ez biztosítja, hogy a fonott zsinórok se csúszhassanak el rajta.

A GX széria egy tökéletes, univerzálisan használható darab, párosulva egy kedvezőbb árfekvéssel és műszaki tartalommal.

A legkisebb méret az UL pergetők kedvelt eszköze lehet, a közepes univerzálisan, a pergető és finomszerelékes horgászoknak is jó alternatíva. A 4000-es méret pedig keményebb pergetőbotokon is megállja a helyét, megbirkózva a nagyobb csukákkal is.

Technikai paraméterei:

- 4 csapágy 3 rozsdamentes acél csapágy 1 rozsdamentes acél egyirányú csapágy
- Alumínium dob gumi gyűrűvel (fonott zsinór nem csúszik el rajta)
- Vízálló carbon fékrendszer
- Ergonómikus fogantyú
- CNC megmunkált alumínium hajtókar

A RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó a halászok egyik legmegbízhatóbb társa, amely kiváló minőségű anyagokból készült és rendkívül hatékony. A RYOBI márka hírneve az állandó innováció és a kiváló minőségű termékek terén elismert világszerte.

Ez a pergető orsó megbízható és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Az orsó teste alumíniumból készült, ami tartós, de mégis könnyű, így kényelmes és stabil a használata. Az orsó vezetőkerekei és a dobja szintén alumíniumból készülnek, ami nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot biztosít.

A RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó magas precizitású csapágyakkal van felszerelve, amelyek kiváló stabilitást biztosítanak használat közben. Az orsó rendkívül finom beállítása lehetővé teszi a halászok számára, hogy könnyedén és precízen kezeljék a horgászat során. Az orsó dupla fékrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a halászok számára, hogy könnyen és hatékonyan irányítsák a halakat.

A RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó mérete 4000, ami egy közepes méretű orsó. Ez az orsó ideális a különböző méretű halak horgászatára, és könnyen használható a horgászat minden típusához. Az orsóban egy 0,25 mm átmérőjű zsinór fér el, amely ideális a közepes méretű halak horgászatához.

Az orsó kényelmesen használható, és az ergonomikus tervezésnek köszönhetően kényelmesen illik a kézbe. A pergető orsó könnyen kezelhető, és a halászoknak lehetőségük van a gyors és egyszerű beállításra a horgászat során. Az orsó kiváló minőségű kialakítása és a széles körű funkcionalitása miatt a RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó nagyszerű választás bármely halász számára.

Összességében, a RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony eszköz a horgászok számára. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és magas precizitású csapágyakkal van felszerelve, amelyek biztosítják a stabil és hatékony használatot. A pergető orsó kényelmesen használható, és az ergonomikus tervezésnek köszönhetően kényelmesen illik a kézbe. A RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik egy sokoldalú és megbízható pergető orsót keresnek.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák