Silstar rodpod szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: SN-19999-807

Gyártó: TOBI

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 47 030 Ft42 327 Ft [-10%]

Termékismertető

Rendeld meg most!

Silstar rodpod szett tartalma: 

  • Prologic Butt Klinger Deluxe Rod Rest -2pcs botvilla
  • SILSTAR BTE ALARM SET 2+1 részes elektromos kapásjelző készlet
  • O'REEL Extreme RodPod

 

Részletek:

Prologic Butt Klinger Deluxe Rod Rest -2pcs botvilla: 
Puha, csúszásmentes betéttel ellátott rugós botvilla, mely forgalomba került foszforeszkáló (világító) kivitelben is. Alumínium csavarmenettel. Két darab található egy csomagban.


SILSTAR BTE ALARM SET 2+1 részes elektromos kapásjelző készlet:
 2 db adó egység és 1 db vevőegység


O'REEL Extreme RodPod:
Az O'REEL legújabb nagyon jó minőségű kettő az egyben terméke. A buzzer bar-ok lábai hosszúak, teleszkóposan állíthatóak és leszúrhatóak a talajba, ezért a rod-pod-ot nem csak önmagában, hanem az úgynevezett goal post-t(buzzer bar+leszúró) is használhatjuk külön-külön. A goal post-kat könnyen kivehetjük a helyükről mert gyors csatival vannak csatlakoztatva. A rod-pod alapanyaga könnyű(1,8kg) alumínium így kicsi a súlya, de mégis merev, masszív egészt alkot felállítva a parton. A rod-pod merevségét nem csak az anyag vastagsága, hanem a gerinc és egyes tartóelemek trapéz formája is részt vesz a merevítésben. A rod-pod nagyon könnyen, gyorsan állítható, minden csatlakozás gyors-csatlakozóval nyílik és záródik. - hossza 72-120cm között állítható, a lábak hossza 30-49cm között állítható, buzzer bar-k hossza 50cm

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák