OR304124 OREEL NANO FLUOCARBON ZSINÓR 100M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-OR304124

Gyártó: OREEL

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,24
Zsinór hossza: 100 m

Eredeti ár: 1 520 Ft1 180 Ft [-22%]

Termékismertető

OREEL NANO FLUOROCARBON minőségi, kopásálló és jó csomótűrő fluorocarbon zsinór. A zsinór kiválóan alkalmas békés és ragadozóhalas horgászathoz. Vízben láthatatlan, ellenáll a kagylós, köves medreknek, ezért kiváló választás óvatosan kapó halak becserkészésére. Ellenáll a ragadozóhalak fogainak, mind pergetés mind élőcsalis horgászat során, ezért a fluorokarbon zsinór a rablóhalazásban óriási népszerűségnek örvend. A zsinór szakítószilárdsága csomózva sem változik jelentősen, szemben a normál monofil zsinórokkal. A tekercsen 100 méter található. Az áttetszőségnek köszönhetően az OREEL NANO FLUOROCARBON különösen láthatatlan a halak számára, így kiváló eredményeket biztosít mind a friss, mind a sós vízben. Kitűnő simasága lehetővé teszi a nagyobb dobásokat és a szerelék pontosabb érkezését az etetett helyre. Nagy kopásállóság és különösen kemény felület(nem összekeverendő a zsinór lágyságával) jellemzi a zsinórt, amely éppen ezért kemény és éles felületeken mint, például sziklákon, fákon és különféle akadályokon, vagy kagylós részeken a nagy kopásállóságnak köszönhetően nem szakad be. Az extrém sima felület, az alacsony nyúlás és tartósság egy különleges felület kezelési technológiának, illtve annak az egyszerű kémiai tulajdonságnak köszönhető, amit minden színezékmentes zsinór élvez, mivel a színezéskor minden zsinór veszít a rugalmasságából, simaságából és egyáltalán minden jellemzője romlik.

Az alacsony láthatóságú fluorocarbon-zsinór tulajdonság nagy előnyét nem kell ecsetelni azoknak akik egy kicsit is értenek a horgászathoz. Jobb, gyakoribb, biztosabb kapást eredményeznek azokkal a zsinórokkal felkínált csalik mely zsinórok refrakciós indexe közel van, vagy megegyezik a vízével.

Az OREEL márka horgászati termékei között megtalálható a 'OR304124 OREEL NANO FLUOCARBON ZSINÓR 100M', ami egy magas minőségű, fluorocarbon zsinór. A zsinórt kifejezetten a halak megfogására tervezték, így a horgászok számára kiváló választás lehet.

A zsinór hossza 100 méter, így bőségesen elegendő minden típusú horgászhelyzetben. Az OREEL NANO FLUOCARBON zsinór mérete 0,235 mm, ami azt jelenti, hogy közepesen vastag, így alkalmas a közepes méretű halak megfogására is. A zsinór színe szinte átlátszó, így a halak nem fogják észrevenni, hogy egy zsinórral van dolguk.

Az OREEL NANO FLUOCARBON zsinór előnye, hogy rendkívül erős és strapabíró. A zsinór anyaga fluorocarbon, ami egy rendkívül tartós anyag, így a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy a zsinór könnyen elszakadna. Ezen kívül a zsinór nagyon sűrű, így a halak nem tudják átlyukasztani, ami tovább növeli az élettartamát.

A zsinór nagyon könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük a zsinór csomózásával. Az OREEL NANO FLUOCARBON zsinór nagyon jó vízállósággal rendelkezik, így a zsinór nem fog megszívni vízzel, amikor a horgászok vízbe merítik.

Az OREEL NANO FLUOCARBON zsinór előnye, hogy a halak nehezen észlelik azt. A zsinór átlátszó színe miatt a halak nem tudják észrevenni, hogy egy zsinórral van dolguk. Ez nagyon fontos, mert a halak általában nagyon óvatosak, és ha észreveszik a zsinórt, akkor könnyen elriaszthatják őket.

A zsinór előnye, hogy nagyon jó érzékenységgel rendelkezik. A zsinór kiválóan átadja a halak által keltett vibrációkat, így a horgászok könnyen észrevehetik, ha valami a zsinór végére akad. Ez különösen fontos, ha a horgászok kisebb halakat akarnak fogni, mert a kisebb halak általában finomabban keltett vibrációkat produkálnak.

Az OREEL NANO FLUOCARBON zsinór előnye, hogy rendkívül könnyű. A zsinór súlya nagyon kicsi, így a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy a zsinór nehezebb lesz, ha a vízbe merítik. Ez különösen fontos, ha a horgászok hosszabb ideig merítik a halakat, mert így kevesebb fáradtságot fognak érezni a kezükben.

Az OREEL NANO FLUOCARBON zsinór előnye, hogy nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. A zsinór magas minőségű anyagokból készül, és nagyon tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy a zsinór hamar tönkremegy. Ezen kívül az ára is nagyon versenyképes, így bárki megengedheti magának.

Az OREEL NANO FLUOCARBON zsinór kiváló választás minden horgásznak, akik szeretnének magas minőségű zsinórokat használni. A zsinór nagyon erős, strapabíró és könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük a zsinór előkészítésével. Ezen kívül a zsinór nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik, így bárki megengedheti magának. Ha szeretnél a kiváló minőségű OREEL NANO FLUOCARBON zsinórral horgászni, akkor rendeld meg még ma!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák