ASP8X141 ASSO PE8X EVERGREEN 130M 34,8KG fonott zsinór

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-ASP8X141

Gyártó: ASSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,41
Zsinór hossza: 130 m

Eredeti ár: 7 971 Ft5 580 Ft [-30%]

Termékismertető

ASSO PE8X EVERGREEN 130M 34,8KG 130m 8x fonott zsinór 8 PE mikrószálból van összefonva. A zsinór sötét zöld színű, a finom, vékony, erős mono szálaknak köszönhetően sokkal nagyobb a teherbíró képessége a zsinórnak. A fonott zsinór nem nyúlik, ezért minden apró rezzenést továbbít botunk felé, így azonnal reagálhatunk a kapásra. A PE8X fonott zsinór felülete egy vékony bevonatot kapott, ezért sokkal ellenállóbb és kopásállóbb. A bevonat másik előnye még az is, hogy a nedvszívó képessége minimális. 130m zsinór van feltekercselve a dobra, mely a különleges gyártási technológiának köszönhetően kopásálló, a külső bevonat pedig teljes UV védelmet és hosszú élettartamot biztosít. A zsinór festésekor speciális vegyi kezelést is kapott, hogy a nap ne tudja megváltoztatni a színét. A 130m zsinór mellé nem kell előkének valót venni hiszen 110-120m bőven elegendő pergetésre, illetve fenekezésre, és így is marad 10-20m zsinór melyből köthetünk előkéket is. Használhatjuk pergetni, fenekezni vagy akár akadóban történő úszózáshoz is a vékonyabb méreteket. Az előke használata ideális olyan vizeken, ahol nem hagyhatjuk a halat kontroll nélkül, ahol számít az azonnali bevágás. A vékonyabb átmérőket hajszál előke kötésére is használhatjuk. Az PE8X zsinór kifejezetten puha, rugalmas és nincs előfeszítve a dobon.

Ha szeretnél horgászni, és szükséged van egy megbízható, erős és tartós zsinórra, akkor az ASSO márkájú ASP8X141 ASSO PE8X EVERGREEN 130M 34,8KG fonott zsinór a megfelelő választás számodra. Ez a zsinór minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket a professzionális horgászok is elvárnak egy jó minőségű zsinórtól.

Ez a zsinór kifejezetten a tengeri horgászok számára készült, így nagyon erős és tartós. A fonott zsinór kialakítása lehetővé teszi, hogy nagy súlyokat is könnyedén kihúzhassunk a vízből, és a nagyobb halakat is biztonságosan kifogjuk. A zsinór vastagsága 0,41 mm, és hossza 130 méter, így elegendő zsinórt fogsz kapni ahhoz, hogy egy egész napot eltölts a vízen.

Az ASP8X141 ASSO PE8X EVERGREEN 130M 34,8KG fonott zsinór nagyon jó minőségű poliészterből készül, amely megakadályozza a zsinór elhasználódását és a szakadását. A zsinór szálai nagyon erősek és hosszú élettartamúak, így nem kell aggódnod a zsinór idő előtti elhasználódása miatt.

A zsinór színe zöld, amely lehetővé teszi, hogy a vízben ne legyen túl feltűnő a zsinór. Ez nagyon fontos, mert így a halak nem fognak megijedni a zsinórtól, és nem fognak elkerülni.

Az ASP8X141 ASSO PE8X EVERGREEN 130M 34,8KG fonott zsinór nagyon könnyen használható, és rendkívül megbízható. Ez a zsinór nagyon jó választás a tengeri horgászok számára, akik megbízható és erős zsinórra van szükségük, amely segít nekik a nagyobb halak kifogásában.

Összességében az ASP8X141 ASSO PE8X EVERGREEN 130M 34,8KG fonott zsinór egy nagyon jó minőségű zsinór, amely minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket a tengeri horgászok elvárnak egy jó minőségű zsinórtól. Ez a zsinór nagyon erős, tartós és könnyen használható, így biztosan nem fogsz csalódni benne. Ha szeretnél egy nagyon jó minőségű fonott zsinórt vásárolni, akkor az ASP8X141 ASSO PE8X EVERGREEN 130M 34,8KG fonott zsinór a megfelelő választás számodra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák