FONOTT ZSINÓR WFT GLISS GREEN 150M 3KG 0,08mm

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30446-008

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 150 m

Eredeti ár: 7 120 Ft5 690 Ft [-20%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: 30446-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 150 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 3,00 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

A WFT Gliss Green fonott zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a horgászat során szükséges tartósságot és megbízhatóságot. A zsinór 150 méter hosszú, így ezzel a mennyiséggel bőven kitart egy hosszabb horgászat során is.

Az egyik legfontosabb előnye a WFT Gliss Green fonott zsinórának az, hogy rendkívül erős és tartós. Ez a zsinór 3 kg terhelést bír el, így a nagyobb halak sem jelentenek problémát. A zsinór vastagsága mindössze 0,08 mm, így jól tudunk vele horgászni a víz alatti növényzetben is. A zsinór fonottsága nagyon magas, így a horgászoknak nagyobb biztonságot és stabilitást nyújt a halak fárasztása során.

A WFT Gliss Green fonott zsinórának egyik legnagyobb előnye a könnyű használhatósága. A fonott zsinórok általában nehezen kezelhetőek, és könnyen összegabalyodnak. Ez a zsinór azonban kifejezetten sima felületű, így könnyű vele dolgozni, és nem kell aggódni az állandó bonyolódás miatt. Ezenkívül a zsinór zöld színének köszönhetően könnyen látható a víz alatt, így könnyebb figyelni a horgászat során.

A WFT Gliss Green fonott zsinórának egy másik előnye a hosszú élettartam. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően hosszú ideig használható marad. Az UV-álló anyagoknak köszönhetően a zsinór nem veszít a színéből, és nem repedezik meg a napfény hatására sem. Ez azt jelenti, hogy a zsinór sokáig megőrzi a tartósságát, és nem kell folyamatosan cserélni.

Összességében a WFT Gliss Green fonott zsinór egy kiváló választás a horgászok számára. A zsinór tartós és erős, könnyen használható, és hosszú élettartamú. Ha szeretnél egy olyan fonott zsinórt, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, akkor a WFT Gliss Green fonott zsinór az egyik legjobb választás. Ha megfelelően használod, a zsinór hosszú ideig szolgál majd, és garantáltan nem fogsz csalódni benne.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák