FONOTT ZSINÓR WFT SLIGG 8 CHARTREUSE 150M 14KG 0,14

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-WF520-014

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

Eredeti ár: 14 070 Ft10 990 Ft [-22%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: WF520-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Chartreuse
Szakítószilárdság: 14 kg

WFT Sligg 8 Chartreuse fonott zsinór

A WFT SLIGG 8 LAZER SKIN G2 prémium 8 szálból álló fonott zsinórunk a legnehezebb helyzetekre kínál megoldást.

A legjobb, teljesen kör keresztmetszetű 8 szálból álló fonatot kínálja a valaha gyártott legsimább és legpuhább felülettel.

Hangtalanul és szinte súrlódás nélkül siklik át a gyűrűkön keresztül – és minden eddiginél pontosabb dobást tesz lehetővé. A speciális felületkezelésnek köszönhetően a zsinór nem szívja fel a vizet.

A WFT SLIGG 8 rendelkezik a legnagyobb lineáris szakítószilárdsággal és csomószilárdsággal. Ez a valaha kifejlesztett legsimább fonott.

A legjobb láthatóságot kínálja minden fényviszony között – de víz alatt szinte láthatatlan. A zsinór a szövésének köszönhetően nem okoz zajt vagy rezgést a gyűrűkben - még akkor sem, ha nagyméretű gumihalakat merev, magas széntartalmú botokkal dobunk.

Tökéletesen alkalmas minden típusú ultrakönnyű és közepes pergető horgászathoz.

A WFT márka egyik legújabb terméke, a FONOTT ZSINÓR WFT SLIGG 8 CHARTREUSE 150M 14KG 0,14 valódi áttörést jelent a horgászok számára. A termék kiváló minőségű fonott zsinór, amely tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne biztos lenni abban, hogy a zsinórja bírni fogja a legnagyobb halakat is.

A zsinór különleges Chartreuse színének köszönhetően könnyen látható, így a horgászok még messzebbről is észreveszik, ha a halak elkezdenek kapni a csalira. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok akár nagyobb távolságból is horgásszanak a parttól vagy a csónaktól.

A termék erőssége 14 kg, ami azt jelenti, hogy a zsinór könnyedén kibírja a legnehezebb halakat is. A zsinór vastagsága 0,14 mm, ami azt jelenti, hogy a horgászok kisebb csalikkal is horgászhatnak, amelyeket a halak könnyedén elfoghatnak.

A FONOTT ZSINÓR WFT SLIGG 8 CHARTREUSE 150M 14KG 0,14 tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne biztos lenni abban, hogy a zsinórja bírni fogja a legnagyobb halakat is. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot.

A zsinór előnye, hogy könnyen látható, így a horgászok könnyen figyelhetik az aktivitást a vízben. Emellett a zsinór vastagsága lehetővé teszi, hogy a horgászok kisebb csalikkal is horgásszanak, amelyekkel könnyedén be tudják csalni a halakat.

A FONOTT ZSINÓR WFT SLIGG 8 CHARTREUSE 150M 14KG 0,14 mérete lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból is horgásszanak, így könnyebben elérhetik a halakat. A termék a WFT márka minőségi és megbízható terméke, amelyet a horgászok biztosan szeretni fognak. Ha te is szeretnél egy olyan zsinórt, amely bírni fogja a legnagyobb halakat is, akkor a FONOTT ZSINÓR WFT SLIGG 8 CHARTREUSE 150M 14KG 0,14 tökéletes választás számodra!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák