ASK1218 ASSO KNIGHT FCARB.BEV.UV AKTIV 0,218 150M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-ASK1218

Gyártó: ASSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m

Eredeti ár: 1 662 Ft997 Ft [-40%]

Termékismertető

ASSO KNIGHT FLUOROCARBON BEVONATTAL UV AKTÍV. Magas minőségű Japán távdobó zsinór éjszakai és nappali horgászatra, köszönhetően a jól látható UV-zöld színnek és az UV fényben világítani tudó tulajdonságának. Fluorocarbon bevonata és kiváló szakító szilárdsága tökéletessé teszik a távdobás rajongói számára. A japán alapanyag minősége kiváló, emellett a zsinór hihetetlen érzékenységről tesz tanúbizonyságot kapásjelzésnél és fárasztáskor. A KNIGHT fluorocarbon bevonatú monofil nylon, egy olyan zsinór melynek központi magja tiszta nylonból készült és amelyet fluorocarbon réteg borít. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyobb érzékenységet és lágyságot (ami alapvetően a minőségi nylonszál jellemzői) tesz lehetővé, párosulva a vízben való láthatatlansággal és a fluorocarbonra jellemző rendkívül magas kopásállósággal. Elérhető 150m - 300m és 1200m-es kiszerelésekben.

A horgászok körében ismert és kedvelt ASSO márkájú ASK1218 ASSO KNIGHT FCARB.BEV.UV AKTIV 0,218 150M monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék. Ez a zsinór kifejezetten a legigényesebb horgászok számára készült, akik a legjobbat akarják a horgászfelszerelésükből.

Az ASK1218 ASSO KNIGHT FCARB.BEV.UV AKTIV 0,218 150M monofil zsinór elsődleges előnye, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór magas minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül ellenállóak a kopásnak és a törésnek. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem csak akkor fogja kibírni a nagy halak harcát, hanem hosszú élettartamú is lesz.

Ezen felül, a zsinór nagyon sima felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően könnyen tudjuk dobni a csalit. Emellett az ASK1218 ASSO KNIGHT FCARB.BEV.UV AKTIV 0,218 150M monofil zsinór nagyon kevés memóriát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nem fog összegabalyodni, még a hosszú távú használat során sem.

A zsinór UV-aktív bevonattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a zsinór a napfény hatására világítani fog, így könnyebb követni a halak mozgását a vízben. Emellett a zsinór színe is nagyon élénk, így könnyen látható a vízben.

Az ASK1218 ASSO KNIGHT FCARB.BEV.UV AKTIV 0,218 150M mérete 0,218 mm vastagságú és 150 méter hosszú. Ez a méret tökéletes azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakat szeretnének fogni, de ugyanakkor fontos számukra a pontos dobás és a könnyű kezelhetőség is.

Összességében, az ASK1218 ASSO KNIGHT FCARB.BEV.UV AKTIV 0,218 150M monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a legmagasabb horgászati követelményeknek. Ha szeretnél egy tartós és erős zsinórt, amelynek könnyű a kezelése és pontosan dobható, akkor ajánlom ezt a zsinórt. A halak szinte nem tudják kiszakítani a kezedből!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák