ASSE3310 ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 300M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-ASSE3310

Gyártó: ASSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 4 550 Ft3 133 Ft [-31%]

Termékismertető

ASSO SENTINEL FLUOROCARBON BEVONATTAL 300m. A távdobás rajongói számára hozta létre az ASSO az új Sentinel monofil zsinórt. A japán alapanyag minősége kiváló, emellett a zsinór hihetetlen érzékenységről tesz tanúbizonyságot kapásjelzésnél és fárasztáskor. A Sentinel fluorocarbon bevonatú monofil nylon zsinór. Ez alapvetően egy olyan zsinór melynek központi magja tiszta nylonból készült és amelyet fluor-karbon réteg borít. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyobb érzékenységet és lágyságot (ami alapvetően a minőségi nylonszál jellemzői) tesz lehetővé, párosulva a vízben való láthatatlansággal és a fluor-karbonra jellemző rendkívül magas kopásállósággal. A SENTINEL egy olyan zsinór, amely magas szakítóval, sőt még csomózottan mérve is kiváló szakítószilárdsággal és rendkívül alacsony súrlódási együtthatóval rendelkezik még a legextrémebb távolságú dobásoknál is. A távolság növelésével a dobáskor növelni kell az indító sebességét a szereléknek, ekkor a zsinórnak extrém magas szakító és súrlódó erőkkel kell megbirkóznia. Elérhető 150m és 300m-es kiszerelésekben.

Az ASSO márkájú ASSE3310 ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 300M monofil zsinór tökéletes választás a horgászok számára, akik szeretnének egy olyan minőségi és megbízható zsinórral rendelkezni, amely garantálja a sikeres halászatot. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően a zsinór hosszú élettartamú és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben.

A zsinór mérete 0,310 milliméter vastagságú és 300 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy akár több horgászatot is sikeresen lehessen végrehajtani. Az ASSE3310 ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL zsinór kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a tavon való horgászatra, így akár kisebb tavakon is használható.

A zsinór rendkívül erős és tartós, így ideális választás azok számára, akik nagy halakat kívánnak kifogni. A speciális bevonatnak köszönhetően a zsinór nem kopik és nem szakad el könnyen, így még a legnehezebb körülmények között is megbízhatóan működik. A zsinór kiválóan alkalmas mind a csalizásra, mind a horogba akasztásra, így a halászat minden szakaszában hatékonyan használható.

Az ASSE3310 ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL zsinór kiválóan alkalmas mind az amatőr, mind a profi horgászok számára. A zsinór könnyen kezelhető és használható, így akár kezdők is gyorsan megtanulhatják a használatát. A zsinór magas minősége és tartóssága garantálja, hogy a horgászat minden szakaszában megbízhatóan működik, így a halászat minden kedvelője számára ajánlott.

Összességében az ASSE3310 ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 300M monofil zsinór egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely garantálja a sikeres halászatot. A zsinór speciális tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a tavon való horgászatra, és könnyen kezelhető és használható. Ha egy minőségi és tartós zsinórra van szükséged, akkor az ASSE3310 ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 300M zsinór a legjobb választás!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák