ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-ASSUX20

Gyártó: ASSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 1000 m

Eredeti ár: 5 080 Ft3 780 Ft [-26%]

Termékismertető

ASSO SURF FLUOROCARBON BEVONATTAL. A sikeres és pontos távdobáshoz fontos egy jó orsó, bot, egy jó dobó, de a szerelék egyik legfontosabb eleme a zsinór. A zsinórnak megfelelő mértékben tompítania kell és egyben el kell viselnie a dobás indításakor hirtelen és azonnal fellépő hatalmas szakító-húzó erőt, mindezt úgy, hogy közben a dobás távolsága és pontossága ne csökkenjen. A másik fontos eleme, hogy a távdobás után a hal kifogásakor szintén ugyan azt a teljesítményt, vagy jobb teljesítményt nyújtson mint a normál zsinórok. Éppen ezért az ASSO új generációs távdobó zsinórja az ASSO SURF FC egy speciális zsinór, melyet az IGFA is sikeresen tesztelt. A zsinór fluor-karbon bevonattal van ellátva, amelyet kifejezetten a távdobáshoz terveztek, hogy elérjék:
- a nagyobb dobás távolságot
- a magas kopásállóság
- a kiváló láthatóság ot a parton
- a legnagyobb teljesítményt minden időjárási és hőmérséklet körülmények között

Az ASSO márka új fejlesztése, az 'ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M' egy valódi kincs a horgászok számára. A zsinór alapanyaga a legjobb minőségű monofilament, amely kiemelkedő erősséget és tartósságot biztosít minden horgászati körülményben. A zsinór felülete FCARB bevonattal van ellátva, ami biztosítja a sima futást az orsón, és csökkenti a súrlódást a vezetőgyűrűkön, ami növeli a dobások távolságát.

A 'ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M' kiválóan alkalmas a szárazföldi horgászat, a tengeri horgászat és a nagy távolságú dobásokhoz. A zsinór vastagsága 0,20 mm, ami a legtöbb hal fajtához megfelelő. Az 1000 méter hosszúság pedig elegendő ahhoz, hogy a zsinór használója a legtöbb horgászati kaland során ne kelljen aggódnia a kimerülő zsinór miatt.

A zsinór kiváló tulajdonságainak köszönhetően, az 'ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M' zsinór segítségével a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a legnagyobb halakat is ki tudják fogni. A zsinór rendkívül erős és ellenálló, így akár a legnehezebb horgászfelszerelésekkel is használható.

Az ASSO márka egyedülálló terméke kiváló minőséget és tartósságot nyújt, ami miatt a horgászok az egész világon használják. Az 'ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M' zsinór kiváló választás minden horgász számára, aki keresi a megbízható, kiváló minőségű és tartós horgászfelszerelést.

Az 'ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M' zsinór méretei tökéletesen megfelelnek minden horgászati körülménynek. A vastagsága 0,20 mm, ami ideális a legtöbb hal fajtához. Az 1000 méter hosszúság pedig elegendő ahhoz, hogy a horgászok bármilyen helyzetben alkalmazhassák anélkül, hogy aggódniuk kellene a kimerülő zsinór miatt.

Összefoglalva, az 'ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M' zsinór kiváló minősége és tartóssága miatt minden horgász számára ajánlott. A szárazföldi és tengeri horgászat során, valamint nagy távolságú dobásoknál is használható. Az FCARB bevonat biztosítja a sima futást az orsón, és csökkenti a súrlódást a vezetőgyűrűkön, ami növeli a dobások távolságát. Az 'ASSUX20 ASSO SURF FCARB.BEVONATTAL 0,20 1000M' zsinór kiváló választás minden olyan horgásznak, aki keresi a megbízható és tartós horgászfelszerelést.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák