ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,38 MM 500 M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30008-938

Gyártó: ARNO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,38
Zsinór hossza: 500 m

Eredeti ár: 3 725 Ft2 190 Ft [-41%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: 30008-938
Átmérő: 0,38 mm
Hossz: 500 m
Szakítószilárdság: 14,9 kg

Arno XXL 2.0 Catfish zsinór

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyó vagy akár állóvízi harcsázásra is alkalmas monofil zsinór.

Kivételes szakítóval rendelkező, kopásálló, jól közvetítő tökéletes harcsázó főzsinór.

Kuttyogatáshoz és egyéb harcsázó módszerekhez is ajánlott nagyhalas variáns.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,38 MM 500 M egy igazi nagyhalas zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a zsinór kiváló minőségű és tartós anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően biztosítja a horgászok számára a maximális tartósságot és megbízhatóságot. Ez a zsinór kifejezetten a nagyhalas horgászat számára készült, így számos előnye van, amelyeket érdemes megemlíteni.

Elsőként érdemes megemlíteni a zsinór méretét. Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,38 MM 500 M hossza 500 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászat során. Ezzel a hosszúsággal a horgászok nagy távolságra tudnak dobni, így azok az állatok, amelyek távolabb tartózkodnak, szintén elérhetők lesznek.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,38 MM 500 M előnyei közül kiemelkedik a nagy szakítószilárdság. Ez a zsinór kifejezetten erős és tartós, így bármilyen nagyhalas horgászat során használható. A zsinór 0,38 mm vastagságú, így nagyon erős és biztonságos. A nagy szakítószilárdság lehetővé teszi a nagyhalasok gyors és biztonságos kifogását.

A zsinór rendkívül sima felületű, ami lehetővé teszi a könnyű és zökkenőmentes dobást. Ez a zsinór kifejezetten a nagyhalas horgászat számára készült, így kiválóan alkalmas a nagyhalasok kifogására. A sima felületi textúra lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a zsinór könnyen kifusson a tekercsből, és könnyedén dobjanak a zsinórra.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,38 MM 500 M hosszú élettartamú zsinór, amely a legjobb minőségű anyagokból készült. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így hosszú időn keresztül használható. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és megbízhatóak.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,38 MM 500 M egy igazi nagyhalas zsinór, amely kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. Ez a zsinór kifejezetten a nagyhalas horgászat számára készült, így számos előnye van, amelyeket érdemes megemlíteni. A sima felületi textúra, a nagy szakítószilárdság és a nagy élettartam mind olyan előnyök, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek. Ha egy megbízható és tartós nagyhalas zsinórra van szüksége, akkor az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,38 MM 500 M a legjobb választás.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák